Sevgililer Günü'nde hakem isyanı

Sevgililer Günü'nde hakem isyanı

Son maçlarında hakem hatalarından şikayet eden Fenerbahçe, 14 Şubat'ta basın toplantısı düzenleyerek tepkisini kamuoyu ile paylaşacak. Saat 12.00'de başlayacak toplantıya başkan Ali Koç da katılacak.

Kayserispora 1-0 yenilen Fenerbahçe'de maç sonu mağlubiyet hüznü ile 'hakem hataları'nın getirdiği gerginlik birlikte yaşanmıştı. Kazanılan Yeni Malatya ve Göztepe karşılaşmalarında da aleyhlerinde hatalar yapıldığını savunan Sarı-Lacivertliler, konuyla ilgili basın toplantısı düzenleme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Özellikle sezonun 2. yarısı itibarı ile oynadığımız maçlarda üst üste tekrar eden sistematik hakem 'hataları' ile ilgili 14 Şubat Perşembe saat 12.00'de Ülker Stadı'nda bir basın toplantısı düzenlenecektir" denildi. Toplantıya başkan Ali Koç ve yöneticilerin katılacağı belirtildi. Bu arada Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi son 32 turunda yarın evinde Rusya'nın Zenit takımı ile oynayacağı ilk maçı Fransız Ruddy Buquet yönetecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN