Sevilla'dan Marcao açıklaması: Aradığımız profilde bir oyuncu

Sevilla'dan Marcao açıklaması: Aradığımız profilde bir oyuncu

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Marcao'yu transfer etmek istediklerini belirterek "Marcao, listemizde olan stoperlerden bir tanesi. Ancak, şu anda transfer için düşündüğümüz tek stoper o değil. Sadece agresif bir stoper değil aynı zamanda sol ayaklı. Pasör özellikleri var. Aklımızda belirlediğimiz profile tam olarak uyan bir stoper" diye konuştu.

İspanyol ekibi Sevilla'nın sportif direktörü Monchi, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'yu transfer etmek istediklerini açıkladı.

53 yaşındaki futbol adamı sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Brezilyalı stoper hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Marcao'nun Sevilla'nın aradığı tarzda bir oyuncu olduğunu belirten İspanyol futbol adamı "Marcao, listemizde olan stoperlerden bir tanesi. Ancak, şu anda transfer için düşündüğümüz tek stoper o değil. Ben sürekli farklı alternatifler üzerinde de çalışırım. Farklı filtrelerimizden başarıyla geçti ve transferini düşündüğümüz oyunlar listesine girdi. Sadece agresif bir stoper değil aynı zamanda sol ayaklı. Pasör özellikleri var. Aklımızda belirlediğimiz profile tam olarak uyan bir stoper" açıklamasında bulundu.

İspanyol basını, geçtiğimiz günlerde Marcao'nun Sevilla ile 5 yıllık anlaşma sağladığını ve Galatasaray ile transfer için görüşmelerin devam ettiğini öne sürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN