Sivasspor Akhisarspor ne zaman? Ligde Akhisarspor, Sivasspor'un konuğu

Sivasspor Akhisarspor ne zaman? Ligde Akhisarspor, Sivasspor'un konuğu

Sivasspor Akhisarspor saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'in 21. haftasının son gününde Sivasspor evinde Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Ligde son sıraya demir atan ve son maçlarda aldığı yenilgilerle rakiplerinin gerisine düşen Ege temsilcisi, Sivas deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Sivasspor ise zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp üst sıralara doğru tırmanışa geçmeyi hedefliyor. Sivasspor Akhisarspor canlı yayın linki ve canlı yayın bilgileri haberimizde.

Önceki hafta Kasımpaşa'yı mağlup ederek önemli bir üç puanı hanesine yazdıran Sivasspor, evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'u da eli boş göndermek istiyor. Sivasspor Akhisarspor saat kaçta hangi kanalda? Ligde son iki maçında sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan ve deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup etmeyi başaran Sivas temsilcisi, Akhisarspor maçıyla çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Sivasspor Akhisarspor canlı yayın bilgileir ve son dakika gelişmeleri Karar.com'da.

SİVASSPOR AKHİSARSPOR CANLI İZLE | SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ligin 21. haftasında Sivas'ın konuğu son sıradaki Akhisarspor olacak. İkinci yarıda topladığı puanlarla orta sıralarda kendisine rahat bir yer bulan Sivasspor, zor günler yaşayan Akhisar'ı eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. 

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.

Sivasspor: Tolgahan, Douglas, Braz, Bjarsmyr, Ziya- Hakan, Ndinga, Rybalka, Diabate - Emre, Kone

Akhisarspor: Fatih, Zeki, Caner, Cocalic, Musa Nizam, Aykut, Sissoko, Barbosa, Josue, Regattin, Cikalleshi

Konuk akhisarspor'da Mustafa Yumlu, Dany, Eray, Bokila ve Güray'ın sakatlığı bulunuyor. Ayrıca Rotman ve Lopes cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

SİVAS'I EVİNDE YENMEK ZOR

Akhisarspor'u evinde konuk edecek olan Sivasspor evinde kolay kolay kaybetmiyor. Kırmızı-beyazlılar evinde oynadığı 10 karşılaşmada 4 kez galip gelirken, 5 kez de rakipleriyle puanları paylaştı. İç sahada sadece Kasımpaşa’ya yenilen Sivasspor, evinde çıktığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Sivasspor, evindeki yenilmezlik serisini Akhisarspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak kırmızı-beyazlı ekip, maç saatini beklemeye başlayacak. Demir Grup Sivasspor 28 puanla ligin 9. sırasında yer alırken, Akhisarspor ise 17 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Ligde en son 15. haftada konuk ettiği Fenerbahçe’yi yendikten sonra çıktığı 5 maçta sadece 1 puan alabilen Akhisarspor, ikinci devrede oynadığı 3 müsabakayı da kaybetti. Yeşil-siyahlı ekip ligde 17 puanla son sırada yer alıyor.

Sarı kart cezalıları Miguel Lopes ile Rajko Rotman’ın forma giyemeyeceği Akhisarspor’da Mustafa Yumlu, Eray Ataseven, Dany Nounkeu, Güray Vural ve Jeremy Bokila’nın sakatlıkları bulunuyor.

19-02/11/5c5de06b66a97ccd2119f6cc.jpeg

SİVAS'TA KONE SEVİNCİ

Hafta içinde ağrıları olan yıldız forvet iyileşti. Kone, pazartesi günü oynanacak Akhisarspor mücadelesinde forma giyebilecek. Öte yandan başkan Mecnun Otyakmaz bu sezon hedeflerinin Avrupa potasına girmek olduğunu söyledi. Yeni transferleri Diabate’nin performansına da değinen Başkan, “Yeri dolmayacak futbolcu yok. Diabate’yi 1 sene daha kiralayabiliriz” dedi.

DİABATE ÇABUK UYUM SAĞLADI

Yiğidolar’ın ara transferd Leicester City’den kadrosuna kattığı Fousseni Diabate, kısa sürede takıma uyum sağladı, performansıyla büyük beğeni kazandı.

İki asist yaparak yıldızlaştığı Kasımpaşa maçında sakatlanıp oyundan çıkan oyuncu yürekleri ağıza getirdi. Ancak yapılan tetkiklerin ardından başarılı orta saha oyuncusunun durumunda bir sıkıntı olmadığı, oyuncunun Akhisarspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. Sivasspor’un devre arasında Çin’den transfer ettiği Hugo Vieira ilk idmanda yaşadığı çapraz bağ sakatlığıyla birlikte sezonu kapatmıştı. Ülkesine giden Portekizli futbolcunun son durumu hakkında henüz bir bilgilendirme yapılmadı.

19-02/11/5c5b3684ae298b8b0687b7d2.jpegFousseni Diabate

AKHİSAR'DA SAKATLAR CAN SIKIYOR

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda 3'te 0 çekerek düşme hattında son sıraya demir atmasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek yarı final kapısını aralayan Akhisarspor'da sakatlıklar yine can sıktı.

SPOR Toto Süper Lig'de ikinci yarıda 3'te 0 çekerek düşme hattında son sıraya demir atmasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek yarı final kapısını aralayan Akhisarspor'da sakatlıklar yine can sıktı.

Bu sezon özellikle defans hattındaki sakatlıklarla birçok maçta elinde stoper kalmayan yeşil-siyahlılarda Kasımpaşa önünde omzu çıkan sağ bek Lopes ve yan bağlarından sakatlanan sol kanat Güray'ın en az 3'er hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Geçen hafta Başakşehir maçında arka adalesinden sakatlanan golcü Bokila da 4 hafta forma giyemeyecek.

Süper Lig'deki Demir Grup Sivasspor deplasmanı öncesi Rotman'ın da cezalı olduğu Akigo'da stoperler Mustafa Yumlu, Dany, ön libero Eray'ın sakatlıkları sürüyor. Uzun süredir takımdan ayrı kalan Bilal Kısa ve Kadir iyileşirken defans hattında Cocalic'in cezasının bitmesi ise teknik direktör Cihat Arslan'ın biraz olsun yüzünü güldürdü. Kupada Kasımpaşa karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Cihat Arslan, "Ligin en pozitif futbol oynayan takımlarından biriyiz. Lider Başakşehir önünde ceza sahası içine 22 ortamız, kaleyi bulan 11 şutumuz vardı. Oynadığımız futbolun karşılığını puan tablosunda alamadık. Üzerine sakatlıklar, cezalar nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz ama çıkışa geçeceğiz" dedi.

Sivasspor Akhisarspor saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'in 21. haftasının son gününde Sivasspor evinde Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Ligde son sıraya demir atan ve son maçlarda aldığı yenilgilerle rakiplerinin gerisine düşen Ege temsilcisi, Sivas deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Sivasspor ise zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp üst sıralara doğru tırmanışa geçmeyi hedefliyor. Sivasspor Akhisarspor canlı yayın linki ve canlı yayın bilgileri haberimizde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN