Sivasspor evinde farklı yendi

Sivasspor evinde farklı yendi

Süper Lig'in 7. haftasında Sivasspor, Fatih Karagümrük'ü 4-0 gibi farklı bir skorla geçti. Geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında sezonun ilk galibiyetini alan Yiğidolar, bu kez sahasında ilk galibiyetini aldı. Kırmızı beyazlı ekibin gollerini Kayode, Goutas, Jorge Felix ve Gradel kaydetti.

Sivasspor ile Fatih Karagümrük, Süper Lig 'in 7. haftasında kozlarını paylaştı. Yeni Malatyaspor'u deplasmanda tek golle geçerek galibiyet hasretine son veren Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u evinde Karagümrük'ü 4-0 geçerek sezonun ilk iç saha galibiyetini kazandı. Yiğidoların golleri Kayode, Goutas, Jorge Felix ve Gradel'den geldi. Sivasspor bu galibiyetle orta sıralara yükseldi.

Öte yandan Sivasspor oynadığı son 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Yiğidolar 5 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN