Sivasspor - Gaziantepspor maçı canlı izle - beIN Sports 1 HD Sivas Gaziantep maçı canlı şifresiz izle

Sivasspor - Gaziantepspor maçı canlı izle - beIN Sports 1 HD Sivas Gaziantep maçı canlı şifresiz izle

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Sivasspor Gaziantepspor’u ağırlıyor. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşılaşacak olan iki takımın tek hedefi 3 puan. Bu nefes kesecek olan karşılaşma öncesinde futbol tutkunları detayları merak ediyor. İşte Sivasspor Gaziantepspor karşılaşmasının detayları…

Süper Lig’in 1. Haftasında Sivasspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geliyor. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen iki takımında hedefinde 3 puan var. Maça dair tüm detaylar futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı. İşte detaylar…

süper lig

Sivasspor Gaziantepspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanal Yayınlayacak?

Son iki sezonun ilk haftasında oynadığı maçlardan puan alamadan ayrılan Sivasspor, Gaziantepspor karşısında bu şanssızlığını kırmak istiyor. Yiğidolar bugün saat 19:15’de Güneydoğu ekibi Gaziantepspor’u ağırlayacak. Gaziantepspor geçtiğimiz sezonu 15. sırada 46 puanla tamamlayarak küme potasından kıl payı kurtulmuştu. Sivasspor ise ligi 10. Sırada 54 puanla tamamlamıştı.

Sivasspor Gaziantepspor FK karşılaşması bugün saat 19:15’de Beın Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Gaziantepspor’un Yüzü Deplasmanda Gülmüyor

Gaziantepspor Süper Lig’deki son 9 deplasman maçının hiçbirini kazanamadı. Kırmızı siyahlı ekip kötü olan dış saha performansını yeni sezonda iyileştirmek istiyor.

Gaziantepspor en son deplasman galibiyetini 26 Aralık 2021 tarihinden 1-0’lık skorla Çaykur Rizespor’a karşı aldı.

sivasspor gaziantepspor

Sivasspor Evinde Gaziantepspor’a Kaybetmiyor

Yiğidolar, Gaziantepspor’a karşı oynadığı son 5 iç saha maçını kaybetmedi. Sivasspor bu maçlardan 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Gaziantepspor’a karşı iç sahada kaybetmeme serisini devam ettirmek isteyen Sivas ekibi, sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.

Sivasspor’da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Sivasspor önemli oyuncularından eksik olarak sahaya çıkacak. Diz sakatlığı yaşayan Camara, kritik lig maçında görev alamayacak. Aynı zamanda yiğidolarda etkili bir performans sergileyen orta saha oyuncusu Hakan Arslan’da forma giyemeyecek.

sivasspor

Sivasspor Gaziantepspor Muhtemel İlk 11

Sivasspor, karşılaşması için Sivas’a uçan Gaziantepspor’da eksik bulunmuyor. Erol Bulut’un takımı eksiksiz olarak sahada yer alacak. İşte Sivasspor Gaziantepspor muhtemel ilk 11’leri:

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Appindangoye, Uğur, Robin Yalçın, Hakan, Ulvestad, Erdoğan, Gradel, Angielski

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Tosça, Djilobodji, Hannousek, Abdülkadir, Recep, Maxim, Veliu, Mustafa, Figueiredo

Karşılaşmanın Hakemleri Açıklandı

Sivasspor Gaziantepspor maçında düdük çalacak hakemler belli oldu. Ali Şansalan orta hakem, Candaş Elbil ile Caner Özaral yardımcı hakem, Koray Gençerler ise dördüncü hakem olarak Sivasspor Gaziantepspor mücadelesinde görev alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN