Sivasspor, iç saha serisini 9 maça yükseltti

Sivasspor, iç saha serisini 9 maça yükseltti

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Akhisarspor'u 2-1 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenerek sezona başlayan Sivasspor, 3. haftada sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından evinde çıktığı 9 maçta yenilgi yüzü görmedi. 

Ligin 5. haftasında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Sivas temsilcisi, iç sahada 7. haftada Bursaspor'u 2-0 yendi, sonraki haftalarda Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor ile golsüz, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı. İç sahada ligin 15. haftasında Göztepe'yi 2-0, 16'ncı haftada ise MKE Ankaragücü'nü 4-0 mağlup eden Sivasspor, 19. haftada ise Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Evinde oynadığı son maçta ise dün Akhisarspor'u 2-1 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, 9 maça yükselttiği yenilmezlik serisinde 4 galibiyet, 5 beraberlik aldı.

Sivasspor, bu sezon iç sahada çıktığı 11 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyet gördü ve 20 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu maçlarda rakip fileleri 15 kez havalandırdı, kalesinde 8 gol gördü.

Sivas temsilcisi, dış sahadaki 10 maçta ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 11 puan toplayabildi.

SİVAS/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN