Sivasspor’da samba rüzgarı esecek

Sivasspor’da samba rüzgarı esecek

Demir Grup Sivasspor, savunma oyuncusu David Braz ile resmi sözleşme imzalamasının ardından kadrosundaki Brezilyalı futbolcu sayısını 3’e çıkardı. Kadrosunda Robinho ve Barcelona’dan transfer ettiği Douglas Pereira dos Santos’u da bulundurulan kırmızı-beyazlı ekip yeni sezonda sahalarda samba rüzgarı estirecek.

Geçen sezonu 7. sırada tamamlayarak adından söz ettiren Demir Grup Sivasspor yeni sezona da iddialı giriyor. Teknik direktörlüğünü Süper Lig’in en genç teknik direktörü Tamer Tuna’nın yaptığı kırmızı-beyazlı ekip yaptığı transferlerle de adından söz ettiriyor.

18-08/10/aw465226_01.jpg

Geçen sezon kariyerinde Milan, Real Madrid ve Manchester City gibi takımların bulunduğu Robinho’yu kadrosuna katan Yiğidolar, kadrosunu Brezilyalı futbolcularla güçlendirmeye devam ediyor.

18-08/10/aw465226_03.jpg

Yeni sezonda samba rüzgarının eseceği kırmızı-beyazlı ekip İspanya’nın Barcelona takımından Douglas Pereira dos Santos’u kiralık olarak kadrosuna katarak önemli bir transferi gerçekleştirdi. Douglas transferinin ardından Sivasspor Robinho’nun bir dönem Santos’da beraber oynadığı 31 yaşındaki Brezilyalı stoper David Braz’ı da satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağladı. Braz transferiyle kadrosundaki sambacı sayısını 3’e çıkaran kırmızı-beyazlı ekip kadrosunda 9 ayrı milletten 12 yabancı oyuncu bulunduruyor.

SİVAS/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN