Galatasaray'da Selçuk İnan şoku!

Galatasaray'da Selçuk İnan şoku!

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanında 2-0'lık skorla mağlup olan Galatasaray'da Selçuk İnan krizi büyüyor.

Derbinin ilk 11'inde yer almayan, ikinci yarıda Eren Derdiyok'un sakatlanmasının ardından oyuna girmeye hazırlanırken, Jan Olde Riekerink'in Luis Cavanda tercihiyle şok olan ve eşofmanlarını yere fırlatıp yardımcı hoca Ayhan Akman'la sert bir tartışma yaşayan Selçuk İnan, bu sabah Florya'daki idmana katılmadı.

'YARIN ANTRENMANA GELME'

Gamaspor'un haberine göre; oyuna girmediği için tepki gösteren kaptan Selçuk İnan ile yardımcı antrenör Ayhan Akman arasında yaşanan tartışmanın ardından teknik direktör Jan Olde Riekerink, Selçuk'a "Yarın antrenmana gelme" dedi.

Bu görüşmenin arından Selçuk İnan, bugün yapılan antrenmana çıkmadı.

RIEKERINK TEPKİ ÇEKTİ

Fenerbahçe maçında Selçuk İnan'ı yedek bırakıp orta sahayı De Jong-Tolga Ciğerci ikilisine teslim eden Hollandalı teknik adam Riekerink ise bu kararının ardından kendi camiasından da tepki gördü. Mağlubiyetin baş sorumlusu olarak gösterilen Hollandalı teknik adamın teknik direktörlüğü devre arası gelmeden tartışılmaya başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN