Son dakika! Altay ile Mustafa Denizli anlaştı

Son dakika! Altay ile Mustafa Denizli anlaştı

Son dakika haberi... TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, teknik direktörlük görevi için Mustafa Denizli ile anlaştı.

Son dakika haberi... TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, teknik direktör Mustafa Denizli ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Denizli, yaşadığı hayatın neredeyse her 4 gününden birinin Altay camiasının içinde geçtiğini, burada birçok anısının olduğunu belirtti.

"HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPACAĞIZ"

Sezon sonuna kadar hedefe ulaşmak için ellerinden geleni ortaya koyacaklarını dile getiren Denizli, şöyle konuştu:

"İlk defa içinden yetiştiğim camiadan bir davet aldım. Böyle bir davete 'hayır' demem mümkün değildi. Daha evvel de açıkladım. Sezonun sonuna kadar hedefimizi kovalamak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Hayatımda çok şampiyonluklar yaşadım. İnşallah Allah bize burada da böyle bir şampiyonluğu nasip eder. Takımda bu potansiyelin olduğuna inanıyorum. Yönetim, ben, ekibim ve futbolcularım bunu gerçekleştirmek için her türlü fedakarlığı yapacağız."

"EN BÜYÜK TRANSER ÜCRETİ OLACAK"

Denizli, "Altay’dan bir ücret talep etmediği, teklif edilecek ücretin Mehmetçik Vakfı ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfına bağışlanmasını istediğinin" hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

"Evlatlarımız vatan için gece gündüz mücadele ediyor. Bazıları canını kaybediyor, bazıları ise uzuvlarını kaybedip yaşamlarına devam ediyor. Hakları maddiyatla ödenmez.

Geride kalanların hayatına bir nebze olsun katkıda bulunursak bu benim hayatımda aldığım en büyük transfer ücreti olacaktır. Dolayısıyla inşallah ihtiyacı olan şehit yakınlarımıza, ailelerine, gazilerimize ve Mehmetçik Vakfına ulaşır. Başkanımızla görüşeceğiz, bu en geç pazartesi günü gerçekleşecek."

NE OLMUŞTU?

Altay, dün Mustafa Denizli ile sözleşme imzalayacağını duyurmuştu.  TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Mustafa Denizli'ye takımın teknik direktörü olması için çağrıda bulunmuştu.

Denizli de Altay'dan kendisine yapılan teklifi geri çevirmenin zor olduğunu açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN