Son dakika! Fenerbahçe'den Diego Costa açıklaması

Son dakika! Fenerbahçe'den Diego Costa açıklaması

Son dakika haberine göre Fenerbahçe, kariyerini Atletico Madrid'de sürdüren Diego Costa'ya transfer teklifi yapıldığına ilişkin haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, kulüpte böyle bir evrağın bulunmadığını belirtti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün, sosyal medya kaynaklı olarak kamuoyu ile paylaşılan 04.09.2017 tarihli, Fenerbahçe Futbol AŞ antetli bir evrak üzerine açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Futbolcu Diego Costa için 8 milyon Euro’luk bir maaş teklifine ilişkin olarak paylaşılan ve üzerinde resmi yazışmalarda olması gereken ‘giden evrak numarası’ bulunmayan bu içerik, Fenerbahçe Futbol AŞ’nin resmi kayıtlarında ve arşivinde yer almamaktadır.

Futbolcu transfer süreçlerinde, Fenerbahçe Futbol AŞ arşivlerine kaydolan evraklar; teklifleri değil yalnızca kesinleşmiş ve resmi olarak imzalanmış kayıtları kapsamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN