Son dakika! Filenin Sultanları yarı finalde!

Son dakika! Filenin Sultanları yarı finalde!

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Milli Takımımız, Rusya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası çeyrek final maçında Türkiye, Rusya'yı 27-25, 25-18 ve 25-20'lik setlerle 3-0 yenerek yarı finale yükseldi ve Sırbistan'ın rakibi oldu.

Şampiyonanın C Grubu'nda yer alan Türkiye grupta sırasıyla Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna ile karşılaştı. İlk iki maçını kaybeden Türkiye, gruptaki son maçında Ukrayna karşısında galip gelerek üçüncü oldu ve play-off etabına kaldı. Play-off etabındaki rakibi Polonya'yı eleyerek çeyrek finalde oynama hakkını elde eden Filenin Sultanları, Rusya ile bir kez daha karşı karşıya geldi.

2011 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Rusya'yı 3-0 mağlup eden milliler, yarı finale çıktı.
Azerbaycan ve Gürcistan'ın ev sahipliği yaptığı 2017 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası Finalleri'nde yarı final etabına çıkan takımlar; Türkiye, Azerbaycan, Hollanda ve Sırbistan oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN