Son dakika! İsveç 2-3 Türkiye | Maç sonucu

Son dakika! İsveç 2-3 Türkiye | Maç sonucu

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup maçında İsveç ile karşılaştı. Milli takımımız mücadeleden 3-2'lik skorla galip ayrıldı.

Milli Takımımız, Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup 2. maçında İsveç ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda A Milli Takımımız, İsveç'i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı. Milli Takımımızın gollerini 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu, 88. dakikada ve 90+2. dakikada Emre Akbaba attı. İsveç'in karşılaşmadaki gollerini ise 35. dakikada Isaac Thelin, 49. dakikada Viktor Claesson kaydetti. Bu sonucun ardından A Milli Takımımız Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup'ta puanını 3 yaparken İsveç puansız kaldı.Grupta A Milli Takımımız 3. maçını 14 Ekim'de deplasmanda Rusya ile yapacak. İsveç ise 11 Ekim'de Rusya ile karşılaşacak.

NOTLAR:

LUCESCU'DAN ÖMER BAYRAM KARARI

Ayağı burkulan ve bu nedenle Galatasaray’ın, Akhisar deplasmanına kadar hem tedavi uygulayıp hem de dinlendirmeyi planladığı Ömer Bayram, Hasan Ali’nin sakatlığı üzerine İsveç maçında ilk 11'de yer aldı. Galatasaray Kulübünün, A Milli takım kadrosuna davet edilmesi üzerine Ömer Bayram’ın sakatlığı ile alakalı bilgi verip sakatlığı nedeniyle tedavi ve dinlendirilmesi tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi. Ancak A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılmayan ve yoğun tedavi uygulanan Ömer Bayram, Hasan Ali’nin sakatlığı üzerine son antrenmana da katılınca Lucescu, Galatasaray’ın yeni transferine İsveç karşısında forma verdi.

TFF BAŞKANI DEMİRÖREN İSVEÇ'TE

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, İsveç deplasmanında A Milli Takımı yalnız bırakmadı. UEFA Uluslar Ligi B Grubu 2.maçında Ay Yıldızlı ekibi desteklemek için TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1.Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Başkanvekili Ali Dürüst ve yönetim kurulu İsveç’e geldi.

CENK TOSUN’UN BABASI DA OĞLUNU YALNIZ BIRAKMADI! 

Türkiye A Milli Takımının en önemli gol silahı olan Cenk Tosun’un babası Şenol Tosun da, İsveç’te karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. 

Şenol Tosun’un oğlunu desteklemek için Friends Arena’ya gelmesi, bu sene Tunus maçında İsviçre’de yaşanan ve golcü oyuncunun kırmızı kart görmesine neden olan olayı akıllara getirdi.

LUCESCU’DAN 5 DEĞİŞİKLİK BİRDEN GELDİ!

Rusya karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrasında Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu’dan biri zorunlu olmak üzere 5 değişiklik hamlesi birden geldi. 

Ay Yıldızlı ekibin teknik direktörü Lucescu, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Serdar’ın yerine Kaan Ayhan’ı, hafif sakatlığı bulunan Hasan Ali’nin yerine ise Ömer Bayram’a ilk 11’de görev verdi. 

Lucescu, kalede Sinan Bolat’a, sağ bekte bu kez Şener yerine genç Mehmet Zeki Çelik’i oynatırken Rusya maçında performansını beğenmediği Yusuf Yazıcı’yı yedek bırakıp orta sahada Oğuzhan Özyakup’a şans verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN