Son dakika... Şenol Güneş: Namusumla geldim, namusumla giderim

Son dakika... Şenol Güneş: Namusumla geldim, namusumla giderim

Son dakika haberi... A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile TFF Başkanı Nihat Özdemir arasındaki görüşmenin perde arkası belli oldu. Güneş'in TFF Başkanı Özdemir'e "Namusumla geldim, namusumla giderim" dediği öğrenildi. Güneş'in tazminat konusunda ise, "Para umurumda değil, nasıl istiyorsanız öyle yapın" dediği bilgisine ulaşıldı.

A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş dönemi sona erdi. Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda son olarak Hollanda’ya 6-1 mağlup olan A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Şenol Güneş ve TFF başkanı Nihat Özdemir, 6-1’lik Hollanda mağlubiyeti sonrası önceki gün Riva’da bir görüşme gerçekleştirmişti. Resmi bir sonuç çıkmayan görüşme sonrası dün de görüşen ikili, ayrılık konusunda karşılıklı anlaşma sağladı. KARAR'ın edindiği bilgiye göre, toplantıda Şenol Güneş’in “Namusumla geldim namusumla giderim” dediği, konu paraya gelince ise “Siz nasıl istiyorsanız öyle yapın. Umurumda değil. İstiyorsanız istifa edeyim, tazminat önemli değil” cevabını verdiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN