Türkiye-İsviçre maçının ilk 11'i belli oldu

Türkiye-İsviçre maçının ilk 11'i belli oldu

A Milli Futbol Takımı İsviçre karşısında Bakü Olimpiyat Stadı'nda bu akşam gerçekleşecek Türkiye-İsviçre müsabakaya Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Mert, Kaan, Ozan, Cengiz, Hakan, İrfan Can, Burak 11'i ile çıkacak.

A Milli Futbol Takımı'nın İsviçre ile oynayacağı 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu üçüncü maçının hakem ve takım kadroları belli oldu.

Bakü Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da gerçekleşecek maçı yönetecek hakemler Slavko Vincic, Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic (Slovenya).

32 bin taraftarın tribünden izlemesi beklenen karşılaşmada Ay-yıldızlı ekibimizde Umut Meraş, sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Karşılaşmanın ilk 11'leri şöyle:

İsviçre: Sommer, Elvedi, Widmer, Akanji, Zuber, Xhaka, Freuler, Rodriguez, Shaqiri, Embolo, Seferovic

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Burak Yılmaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN