Son olarak Başakşehir'de çalışmıştı! Aykut Kocaman'a sürpriz teklif: "Gel şampiyon olalım"

Son olarak Başakşehir'de çalışmıştı! Aykut Kocaman'a sürpriz teklif: "Gel şampiyon olalım"

Geçen yıl ekim ayında Medipol Başakşehir'den ayrılan 57 yaşındaki tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, İstanbul ekibinden ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda çalışmamıştı. Tecrübeli teknik adama sürpriz bir teklif geldi.

Son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de görev alan Akut Kocaman'a sürpriz bir teklif geldi. Geçen yıl ekim ayında İstanbul ekibinden ayrılan 57 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Başakşehir'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda çalışmadı.

Bu sezon birçok takımdan teklif alan tecrübeli teknik adama flaş bir teklif yapıldı. Tecrübeli teknik adama teklif yapan takımlardan biri de Samsunspor oldu.

"GEL ŞAMPİYON OLALIM HOCAM"

Ajansspor'un iddiasına göre TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, Bayram Bektaş'tan boşalan teknik adamlık koltuğu için Aykut Kocaman ile temas kurdu.

Aykut Kocaman'a yapılan teklifte, "Gel şampiyon olalım hocam" ifadeleri kullanıldı. Ligi şampiyon bitirerek Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, 57 yaşındaki tecrübeli teknik adamla ön temasları kurdu.

ay1.jpg

TFF 1. Lig'i şampiyon bitirmek hedefiyle yola çıkan Karadeniz ekibinin teklifini geri çeviren usta teknik adam, bu sezon takım çalıştırmak istemediğini yönetime iletti. Aykut Kocaman, daha önce gelen teklifleri de aynı sebeple reddetmişti. Kocaman'dan olumsuz yanıt alan Samsunspor ise rotayı diğer adaylara çevirdi.

ay2.jpg​​​​​​​

Kariyerinde Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir, Ankaraspor, Malatyaspor ve İstanbulspor'u çalıştıran Aykut Kocaman, son şampiyonluğunu Konyaspor ile Türkiye Kupası'nda yaşamıştı. Son çalıştırdığı kulüp olan Başakşehir ile 29 maça çıkan ve 2 Ekim 2021 günü görevinden ayrılan Aykut Kocaman, bu 29 maçı 1.14 puan ortalamasıyla tamamlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN