Spor Toto 1. Lig'de 7. hafta mücadelesini kazanan taraf belli oldu! Sakaryaspor 3 - 1 Yeni Malatyaspor! Maç özeti

Spor Toto 1. Lig'de 7. hafta mücadelesini kazanan taraf belli oldu! Sakaryaspor 3 - 1 Yeni Malatyaspor! Maç özeti

Spor Toto 1.lig 7. haftasını geride bırakırken ev sahipliğini Sakaryaspor'un yaptığı Yeni Malatya maçında Sakaryaspor üç topçusundan da gol avantajı sağladı. Lig başlarından beri kötü bir seri yakalayan Yeni Malatyaspor 3 puanla beraber 18. sırada yer almaktadır. Bunun üzerine 4 gol atılan Sakaryaspor ve Yeni Malatyaspor maç özeti yayınlandı. İşte, Sakaryaspor ve Yeni Malatyaspor maç özeti haberimizde

Spor Toto 1.Lig heyecanı tüm hızıyla devam ederken 7. hafta geride bırakıldı. Sakaryaspor ve Yeni Malatyaspor sahada karşılaştı. Maçın 31. dakikasında Jospin Nshimirimana ile öne geçirirken Yeni Malatyaspro dakika 43.de Kassongo ile beraberliği yakalarken 45. dakikasında Ozan Sol'un attığı gol üzerine skor 2-1 öne geçti.

İkinci yarıda ise 71.dakikasında Ümit Kurt attığı gol ile Sakaryaspor 3 olurken Yeni Malatyasporu'u mağlup etti.

SAKARYASPOR - YENİ MALATYASPOR MAÇ ÖZETİ

Sakarya'nın 3-2 galibiyet aldığı maçta 4 gol kaleye isabet ederken gollerin güzelliği de dilden dile dolandı. Maçı izleyemeyen ya da özetini izlemek isteyenler ise https://www.beinsports.com.tr/mac-merkezi/sakaryaspor-oznur-kablo-yeni-malatyaspor/1423600 adres üzerinde maç özetine ulaşabilir.

SPOR TOTO 1. LİG PUAN TABLOSU 

sPOR TOTO 1.LİG PUAN DURUMU

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN