Steven Nzonzi kimdir kaç yaşındadır? Nzonzi Galatasaray'da (Son transfer haberleri)

Steven Nzonzi kimdir kaç yaşındadır? Nzonzi Galatasaray'da (Son transfer haberleri)

Galatasaray’ın Roma’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız yıldız ‘Steven Nzonzi kimdir, kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor?’ gibi sorular, merak ediliyor. Fernando Reges’in gitmesiyle yerine alternatif arayan sarı-kırmızılılar, Nzonzi’yi transfer etti. İşte son transfer haberleri…

Süper Lig’in başlamasına artık saatler kala Galatasaray, Steven Nzonzi’yi Roma’dan kiralık olarak kadrosuna katınca; taraftarlar da ‘Stecen Nzonzi kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?’ gibi yıldız oyuncu ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Tüm bu gelişmeler ise sayfamızda yer alıyor…

NZONZİ KİMDİR?

15 Aralık 1988'de Fransa'nın Colombes kentinde doğan 1,96'lık ön libero Steven Nzonzi, futbola ülkesinin Beauvais takımında başlamasının ardından 2005'te SC Amiens U19'a transfer oldu. 2 yıl sonra bu ekibin B takımına yükselen Steven Nzonzi, 1 yıl sonra da A takımla birlikte maçlara çıktı. Buradaki performansının ardından 2009'da İngiliz ekibi Blackburn Rovers'a 580 bin avro karşılığında transfer olan Steven Nzonzi, 3 sezon top koşturduktan sonra 4,4 milyon avro bedelle bir başka İngiliz ekibi Stoke City'nin yolunu tuttu. Burada da başarılı bir 3 sezon geçiren Steven Nzonzi, 2015'te Sevilla'ya 8 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu. Kariyerinin en yüksek devrini Sevilla'da yaşayan Steven Nzonzi, 2018 yılında 26,65 milyon avro bonservis bedeli karşılığında İtalyan devi Roma'nın yolunu tuttu. Steven Nzonzi'nin Roma'yla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, Süper Lig devi Galatasaray'a 1+1 yıllık kiralık sözleşmesi imzaladı. Nzonzi, sarı-kırmızılı ekibe bedelsiz olarak transfer oldu.

19-08/15/nzonzijpgg.jpg

NZONZİ GALATASARAY’DA

Galatasaray’ın yeni 6 numarası Steven Nzonzi oldu. Sarı kırmızılı yönetimin kendisi ve kulübü Roma ile her konuda anlaşma sağladığı Fransız ön liberonun transferi, teknik direktör Fatih Terim’in onay vermesinin ardından netlik kazandı ve KAP açıklaması da geldi. Galatasaray, 29 yaşında ve 1.96 metre boyundaki Nzonzi’nin kiralık transferi için görüşmelere başlandığını dün akşam saat 19.05’te KAP’a yaptığı açıklamayla duyurdu. 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzalanacak Steven Nzonzi’nin Galatasaray’ın teklifini kabul etmesinde, sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması önemli rol oynadı. Roma, yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN