Sümeyye Boyacı, kendi Türkiye rekorunu kırdı

Sümeyye Boyacı, kendi Türkiye rekorunu kırdı

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, Gaziantep'te düzenlenen şampiyonada, 50 metre sırtüstü kategorisinde kendisine ait Türkiye rekorunu kırdı.

Eskişehirli sporcu Sümeyye Boyacı, Tokyo’daki Paralimpik Oyunları'nda, 50 metre sırtüstü kategorisinde elde ettiği 43:28'lik dereceyle Türkiye rekoru kırmıştı. Boyacı, Gaziantep’te yapılan yarışların son gününde, kendisine ait rekoru daha da aşağı çekti.

YENİ TÜRKİYE REKORU

Antrenör Mehmet Bayrak ve yardımcı antrenörü Çağlar Alsan’ın koordinesinde çalışan Sümeyye Boyacı, Bedensel Engelliler Türkiye Milli Takımı’nın belirlendiği Gaziantep’te elde ettiği 42:09'luk derecesiyle yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu.

Boyacı, elde ettiği başarı sonrasında sevincini arkadaşları ile paylaştı. Dün doğum günü olan Boyacı, 19 yaşına girdiğini belirterek bugün elde ettiği başarının kendisi için anlamlı olduğunu söyledi.

Antrenör Mehmet Bayrak da sporcusunu başarısından dolayı kutladı. Bayrak, Boyacı'nın çok daha büyük başarılara imza atacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN