Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün başlıyor? Dünya Kupası maçları ne zaman bitecek, final ne zaman?

Süper Lig maçları ne zaman, hangi gün başlıyor? Dünya Kupası maçları ne zaman bitecek, final ne zaman?

Dünya Kupası maçları ekranların yansırken Süper Lig maçlarını ne zaman başlayacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dünya Kupası nedeniyle bir süre ara verilen maçlar birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Dünya Kupası maçlarının bitmesi ile birlikte Süper Lig maçları da devam edecek. İşte Süper Lig maçları hakkında merak edilen tüm detaylar…

2022 Dünya Kupası maçları Katar'da düzenleniyor. Süper Lig'in 14 haftasının tamamlanması ile birlikte takımlar Dünya Kupası arasına girdi. Dört büyük takımın ne zaman sahalara döneceği en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dünya Kupası maçlarının tamamlanması ile birlikte 15 hafta maçları ekrana gelecek. İşte Süper Lig maçları hakkında merak edilen tüm detaylar…

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası maçları nedeniyle 20 Kasım Pazar günü Süper Lig maçlarına ara verildi. Süper Toto Süper Lig'in 14 haftasında takımlar sahalardan geri çekildi. TFF tarafından yayınlanan takvim kapsamında Süper Lig'in başlayacağı tarih belli oldu.

15. hafta maçları ile devam edecek olan Süper Lig’de takımlar 25 Aralık haftasında zorlu mücadelesine kaldığı yerden devam edecek.

DÜNYA KUPASI MAÇLARI NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

2022 FIFA Dünya Kupası maçları 8 Aralık 2022 tarihinde sona eriyor. Türkiye saati ile 18.00’de oynanacak olan maç ile Dünya Kupası kazananı belli olacak.

Süper Lig Maçları Ne Zaman Başlayacak

SÜPER LİG’İN 15 HAFTASINDA HANGİ TAKIMLAR KARŞI KARŞIYA GELECEK?

14. hafta ile Süper Lig'e ara veren takımlar 25 Aralık tarihinde yeniden sahalarda yerini alacak.15 hafta maç fikstürü şu şekildedir:

25/12Hatayspor-Giresunspor

25/12Konyaspor-Alanyaspor

25/12Kasımpaşa-Sivasspor

25/12Adana Demirspor-Fatih Karagümrük

25/12Gaziantep FK-Beşiktaş

25/12Ümraniyespor-Başakşehir FK

25/12Galatasaray-İstanbulspor

25/12Trabzonspor-Fenerbahçe

25/12Antalyaspor-MKE Ankaragücü

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN