Tahkim Kurulu Fenerbahçe Beko'ya verilen cezayı erteledi

Tahkim Kurulu Fenerbahçe Beko'ya verilen cezayı erteledi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin cezasını erteledi. Fenerbahçe Beko taraftarları bu akşam Anadolu Efes ile oynanacak final serisinin son maçında salondaki yerini alabilecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, serinin 5. maçında çirkin ve kötü tezahürat ile seyirci olayları ihlalleri sebebiyle verilen cezaların toplanması suretiyle Fenerbahçe'ye 2 deplasman müsabakasına taraftarlarının alınmaması cezası vermişti.

Seyirci cezası için Tahkim Kurulu'na itiraz eden sarı lacivertlilerin talebi kabul edildi ve ceza ertelendi.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, bu akşam deplasmanda Anadolu Efes ile oynayacağı final serisi yedinci maçı için, aldığımız seyircisiz oynama cezasına kulübümüzün yaptığı itiraz Tahkim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve cezanın ertelenmesine karar verilmiştir.

Bu akşamki karşılaşmada taraftarlarımız deplasman tribününde yer alacak olup, deplasman tribünü bilet satışı, az sonra Mobilet üzerinden başlayacaktır. Mücadele için kişi başı satın alınabilecek bilet sayısı 1 (bir) olarak belirlenmiştir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN