Tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yiyen Milli Takım'da Kuntz'dan tepki toplayan açıklama:Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?

Tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yiyen Milli Takım'da Kuntz'dan tepki toplayan açıklama:Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?

UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan bir maçta 3 gol yedi. Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz karşılaşma sonrasındaki açıklamalarıyla futbolseverlerin tepkisini topladı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaştığı Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. Milliler, bu sonuçla puanını 13 yaptı ve son maçlar öncesinde B Ligi’ne yükselmeyi garantiledi.

A Milli Futbol Takımı tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan bir maçta 3 gol yerken A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz beraberlik nedeniyle mutlu olduğunu belirtti.

"BERABERLİKTEN MUTLUYUM"

59 yaşındaki tecrübeli teknik adam takımın ortaya koyduğu anlayış nedeniyle mutlu olduğunu vurgulayarak "Takımın mentalitesini beğendim. Her geriye düştüğümüzde geri gelmesini bildik. Bazı defansif hatalar gole sebebiyet verdi. Bu hataları iyi analiz etmemiz ve çalışmamız gerekiyor. Hem de hızlıca buradan bir şeyler öğrenmemiz gerekiyor. Mutluyum. Çünkü lig çıktık ve öğrenecek çok şeyimiz olduğunu gördük" şeklinde konuştu.

kuntz2.jpg

Alman teknik adam karşılaşma öncesindeki basın toplantısında "Burada olurum olmam ya da görevimden ayrılırım bu bilinmez" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Espri anlayışıma çok alışkın değilsiniz. Ondan kaynaklı olmuştur. Orada birazcık iğneleyici bir dokundurma da yapmak istedim." açıklamasında bulunmuştu.

"BUNDAN SONRA TÜRKİYE'DE HİÇ ŞAKA YAPMAYACAĞIM"

Tecrübeli teknik adam bu kez "Söz veriyorum. Bundan sonra Türkiye'de hiç şaka yapmayacağım. Sergen ile ilgili bir şaka yapmıştım ve başım ağrımıştı. Dün de 'belki burada olurum belki olmam' diye şaka yapmıştım. Bir daha şaka yapmıyorum" şeklinde konuştu.

"KUNTZ SEN BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN?"

Alman teknik adamın bu açıklamaları tepki toplarken sosyal medya kullanıcıları "Kuntz sen bizimle dalga mı geçiyorsun?" paylaşımlarında bulundu.

ste.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN