Temizlik İçin Kullandığımız Bu Ürün Sayesinde Spor Salonuna Gitmeden Fazla Kilolardan Kurtulabiliriz!

Temizlik İçin Kullandığımız Bu Ürün Sayesinde Spor Salonuna Gitmeden Fazla Kilolardan Kurtulabiliriz!

Kalori yakmak, kışın biriken fazla kiloları atmak ve yazın en iyi forma girmek her zaman kolay değildir. Herkesin spor salonuna gitmek için zamanı veya arzusu yoktur. Yine de, göbekteki o küçük kıvrımlar ve hafif şişkinlikler, çoğu zaman bizi rahatsız eden durumlardır.

Elbette bu sorunları kısa sürede ortadan kaldırmamıza yardımcı olacak mucizevi bir yöntem yoktur. Ancak uzmanların önerdiği gibi, düzgün yemek yemek gereklidir. Sağlıklı ve dengeli beslenmek kilo vermemize ve sağlıklı kalmamıza yardımcı olabilir. Ayrıca ana öğünleri atlamamak, günde en az 2 litre su içmek, tuz ve şeker miktarını azaltmak da önemli olacaktır.

haberici-002.jpg

BU YÖNTEM SAYESİNDE KİLO VERMEK ÇOK KOLAY!

Temizlik için kullandığımız bu ürün sayesinde spor salonuna gitmeden daha uzun kalçalara ve daha düz karınlara sahip olabiliriz.

Doğru bir diyet uygulamak, sağlıklı bir kiloya ulaşmamıza yardımcı olabilir. Ancak fiziksel aktivite bile hafife alınmamalıdır. Spor salonuna katılmak iyi bir fikir olabilir. Ancak herkes basit günlük aktivitelerin bile kalori yakmaya yardımcı olacağını bilmiyor. Parkta basit bir tempolu yürüyüş düşünelim. Fakat asansöre binmemek ve basit merdivenlerden çıkmak bile kalori yakmamıza, bacaklarımızı ve kalçalarımızı daha fazla güçlendirmemize neden olabilir.

SÜPÜRGE SOPASI KULLANARAK FAZLA KİLOLARINIZDAN KURTULUN!

Spor salonuna gidecek vaktimiz yoksa evde de çalışabiliriz. Gelişmiş araçlar satın almak zorunda değiliz. Ama tekrar forma girmek için bazı çok basit ortak nesneleri de kullanabiliriz. Örneğin, herkes süpürge kullanarak antrenman yapabileceğimizi bilmiyor.

Evde yapılacak egzersizler gerçekten çok basit. Klasik squat ile başlayalım. Bacaklarımızı açıyoruz ve süpürgeyi omuzlara ve boynun arkasına yerleştiriyoruz. Karın kasılmış ve sırt düzken, uyluklar yere paralel olana kadar aşağı iniyoruz. Şimdi geri dönebiliriz. Egzersizi her biri 10 squattan oluşan 3 set için tekrarlıyoruz.

haberici2-002.jpg

SÜPÜRGE İLE YAPILAN BASİT EGZERSİZ

İkinci egzersiz mindere uzanarak yapılır. Süpürge sopası kullanarak basit karın hareketleri yapmamız gerekiyor. Kollarınız öne doğru uzatılırken dizlerinizi bükmeyi unutmayın. 15 karın olmak üzere 3 seans uyguluyoruz. Son egzersiz de gerçekten basit. Süpürgeyi omuzlarınızın arkasına yerleştirin ve gövdenizi önce vücudunuzun bir tarafında, sonra diğer tarafında bükün. 3 set 15 şınav yapıyoruz. Bu 3 egzersiz sayesinde daha yüksek kalçalara ve daha düz bir karına sahip olabiliriz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN