The Sims 4 Origin ücretsiz indir | The Sims 4, Origin'i ücretsiz olarak sundu

The Sims 4 Origin ücretsiz indir | The Sims 4, Origin'i ücretsiz olarak sundu

The Sims 4, Origin'i ücretsiz olarak indirmek isteyenler çeşitli araştırmalara devam ediyor. EA'nın en uzun süreli oyunlarından biri olarak bilinen Origin, oyun oynayanlar için ücretsiz oluyor. Peki Origin ücretsiz nasıl indirilir? İşte Origin ile ilgili detaylar...

2014'ten bu yana sürekli vazgeçilmezler içerisinde yer edinen The Sims 4 Origin ücretsiz olarak sunulacak. Bundan sonra yaşanılan olayların neyle ilgili olduğunu kontrol edememek için herhangi bir mazeret bulunmuyor. Önümüzdeki hafta Origin de ücretsiz temel oyun oynanabilecek. İşte ücretsiz Origin detayları...

2014 yılındaki tanıtımından beri, Sims 4 devamlı bir eklenti ve güncelleme diyeti ile EA'nın en uzun süreli oyunlarından biri haline gelmiş buluyor. Bundan sonra tüm olayların neyle alakalı olduğunu kontrol etmemek için bir mazeret bulunmuyor, çünkü önümüzdeki hafta Origin de ücretsiz temel oyun oynanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Bir kopyayı almak için Origin işlemcisine ya da çevrimiçi mağazaya başvuruda bulunulabiliyor. Onu kapmak için 28 Mayıs'a dek süre bulunuyor. Bir defa düşürüldüğünde, promosyon bitmesinin ardından bile muhafaza etme şansı tanınıyor.

Sims 4 seleflerinin ömrünü çoktan aşmış bulunuyor, bir hayli zor olan fakat uğraşmak için daha fazla saat kaybedecek arazi araçları gibi yeni özelliklerle birlikte oyun daha da büyüdü.

Ve tabii ki, vanilya sürümüne ek oyun paketleri ile doldurmak her zaman bir seçenek olarak sunuldu. Son açılımlardan biri olan Get Famous, Sims aracılığıyla bir etkileyici olarak yaşamanıza izin veriyor. StrangeVille şubat ayında eklenen paketi komplo teorileri, zombi benzeri sakinleri ve sadece doğru değil, diğer paranormal özelikleri bol delik deşik Eponymous çöl merkeze bir hikaye odaklı soruşturma açıyor.

Ayrıca, Sims’lerin orada anlaşılmaz Simlish’de gevezelik yapmak yerine İngilizce konuştuğu biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN