Trabzonspor, Çaykur Rizespor engelini 90'da attığı golle aştı | Trabzonspor - Çaykur Rizespor: 2-1

Trabzonspor, Çaykur Rizespor engelini 90'da attığı golle aştı | Trabzonspor - Çaykur Rizespor: 2-1

Süper Lig'in 7'nci haftasında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor'un gollerini Sörloth ve son dakikada Nwakaeme attı.

 

Ligde Beşiktaş maçının ardından Çaykur Rizespor deplasmanından da galibiyetle ayrılan Trabzonspor ise puanını 12'ye yükselterek zirve yarışına ortak oldu. 

Süper Lig'in 7. haftasındaki Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor ile Trabzonspor karşılaştı. Maçta Rizespor 23. dakikada Melnjak'ın golüyle 1-0 öne geçti.

40'ta Samudio'nun şutu az farkla yandan auta giderken, ilk yarının son dakikasında Nwakaeme'nin vuruşunu Gökhan Akkan çıkardı ve devre 1-0 sona erdi. İkinci yarıya Trabzonspor etkili başladı. 73'te Sturridge'in ortasında savunmanın arkasına sarkan Sörloth güzel bir kafa vuruşuyla durumu 1-1'e getirdi.

Dakikalar 90'ı gösterdiğinde sahneye çıkan Nwakaeme attığı golle Trabzonspor'a 2-1'lik galibiyeti getiren isim oldu. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 12 yaparken, Çaykur Rizespor ise 8 puanda kaldı.

 

NOVAK DEVAM EDEMEDİ

Trabzonspor'da sol bek oyuncusu Novak 30'uncu dakikada orta sahada bir anda kendini yere bıraktı. Kasığında sorun olduğu öğrenilen ve oyuna devam edemeyen Novak, 31'inci dakikada yerini Doğan'a bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN