Akyazı’da Ömür ‘Fırtına’sı! Trabzonspor:1 Hatayspor:0

Akyazı’da Ömür ‘Fırtına’sı! Trabzonspor:1 Hatayspor:0

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 2’nci haftasında Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Bordo-Mavili ekip bu sezon seyircisi önünde çıktığı ilk maçı Abdülkadir Ömür’ün şık golü ile 1-0 kazandı. Abdullah Avcı’nın öğrencileri bu sonucun ardından ligde 2’de 2 yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor, Atakaş Hatayspor’u Abdülkadir Ömür’ün golüyle 1-0 mağlup etti.

3. dakikada Larsen’in sağdan yerden ortasında, ceza alanı içinde uygun durumdaki Bakasetas’ın şutunda, top yandan auta gitti.

18. dakikada Riberio’nun derinlemesine pasında, ceza alanında El Kaabi’nin röveşata vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır büyük bir tehlikeyi önledi.

20. dakikada Bakasetas’ın soldan kullandığı köşe atışında, kaleci Erce Kardeşler’in elinden kaçırdığı topa son olarak Trezeguet vurdu. Ancak Erce, yatarak topa sahip oldu.

29. dakikada Visca’nın araya girerek kaptığı top ile Cornelius’u buluşturdu. Ceza alanı içinde kaleci Erce Kardeşler ile karşı karşıya kalan bu futbolcu, meşin yuvarlağa vurmakta gecikince Erce, tehlikeyi yatarak uzaklaştırdı.

32. dakikada Eren Elmalı’nın soldan ortasında, savunmadan seken topu yakın mesafeden Cornelius, kafayla tamamlayarak filelere gönderdi. Ancak Video Yardımcı Hakem uygulamasıyla pozisyonun gelişiminde ofsayt olduğu gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

45+2. dakikada Doğucan Haspolat’ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Erce Kardeşler topu üstten kornere gönderdi.

45+3. dakikada Saint-Louis’in soldan ortasında, ceza sahasında Lobjanidze’nin gelişine şutunda, top kaleci Uğurcan Çakır da kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Maçın 51. dakikasında Simon Falette savunma arkasına sarkan Ayoub El Kaabi’yi düşündü ancak kaleci Uğurcan çıktı ve tehlikeyi önledi.

54. dakikada sağ kanattan topu alan Saba Lobjanidze çaprazdan içeriye harika kesti ancak kimse topa dokunamadı.

63. dakikada Denswil’in sağdan ceza alanına sokulan Kouassi’ye attığı pasta Fildişili oyuncu yakın mesafeden şutunu çekse de kaleci gole engel oldu. Seken topa Kouassi hamle yaparken Vranjes tehlikeyi önledi.

71. dakikada Trabzonspor öne geçti. Eren’in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Abdülkadir Ömür, sol ayak üstü ile uzak köşeye doğru bombeli bir vuruş yaptı ve ağları buldu: 1-0.

80. dakikada Kamara’nın sol kanatta son çizgiden yaptığı ortada El Kaabi’den önce Uğurcan araya girerek golü önledi. Mücadelede başka gol olmayınca Trabzonspor, lige 2’de 2 ile başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN