Trabzonspor ilk yarıda bitiriyor

Trabzonspor ilk yarıda bitiriyor

Trabzonspor, Süper Lig’in ilk 4 haftasında oynanan maçların ilk yarılarında en çok gol atan takım oldu. Bordo-mavililer, söz konusu periyotta toplamda attığı 9 golün 6’sını mücadelelerin ilk yarılarında buldu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 7 puan ile ligde 6. sırada yer alan bordo-mavililer, geride kalan 4 maçta ilk yarılarda attığı gollerle sonuca gitti. Karadeniz temsilcisi, mücadelelerin ilk yarılarında 6 gol bulurken, ikinci yarıda ise 3 gol buldu.

TRABZONSPOR EVİNDE BAŞKA

Bordo-mavililer, evinde oynadığı Sivasspor ve Galatasaray maçlarında ilk yarıda bulduğu gollerle kazanmasını bildi. Trabzonspor, Sivasspor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmadaki gollerini 7, 14 ve 27. dakikalarda buldu. Bordo mavili ekip, Galatabaray derbisinde ise 3, 25, 45 ve 90’da fileleri sarsarak sahadan 3 puanla ayrıldı.

EN İYİ HÜCUM İKİLİSİ

Trabzonspor’da Hugo Rodallega ve Anthony Nwakaeme, Süper Lig’de Kasımpaşalı oyuncular Mbaye Diagne ve Trezeguet’nin ardından en iyi hücum ikilisi oldu. Kasımpaşalı futbolcular, ilk 4 haftalık periyotta toplam 7 gol atarken, Trabzonsporlu Rodallega 3 ve Nwakaeme ise 2 gol ve 1 asist yaparak, Diagne ve Trezeguet ikilisini takip etti.

TRABZON/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN