Trabzonspor resmen açıkladı: Sürpriz ayrılık

Trabzonspor resmen açıkladı: Sürpriz ayrılık

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren son şampiyon Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Bordo-mavili kulüpte Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev alan Egemen Korkmaz takımdan ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını yaparak çalışmalarına başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz temsilcisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

2008-2011 yılları arasında Trabzonspor’da forma giyen ve 1.5 yıldır Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alan yardımcı antrenör Egemen Korkmaz kulüpten ayrıldı.

Abdullah Avcı’nın Egemen Korkmaz'ı takımda tutmak için ikna çabaları yetersiz kaldı. Ailevi nedenler nedeniyle takımdan Egemen Korkmaz, yeni sezon hazırlıklarında yer almadı.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor'dan Egemen Korkmaz'ın ayrılığı için yapılan açıklamada "Formayı ruhuyla terletenler daima Fırtına’nın bir parçası olurlar... Her şey için teşekkürler Egemen Korkmaz." ifadelerine yer verildi.

egemen.jpg

BAKASETAS: FANTASTİK KARAKTER

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas, sosyal medya hesabı aracılığıyla Egemen Korkmaz için veda mesajı yayımladı. Yunan oyuncu paylaşımında “Harika kişi, fantastik karakter. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

ANTRENÖRLÜK KARİYERİNİN İLK ŞAMPİYONLUĞUNU YAŞADI

Futbolculuk kariyerinde 2007-2008 sezonunda Bursaspor'dan Trabzonspor’a transfer olan ve 3 sezon bordo-mavili formayı terleten Korkmaz, 2019’da futbolculuk kariyerini noktaladı. İlk antrenörlük tecrübesini Denizlispor’da Mehmet Özdilek’in yardımcısı olarak yapan Korkmaz, sonrasında yine Özdilek’in ekibinde Erzurumspor’da görev aldı.

Abdullah Avcı ile birlikte 2020 yılında Trabzonspor’da göreve başlayan Korkmaz, hocalık kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşadığı bordo-mavili takıma veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN