Trabzonspor'da 1.25 milyon euroluk ayrılık! Kimse beklemiyordu: Sözleşmesi feshedilen yıldız futbolcuya servet ödenecek

Trabzonspor'da 1.25 milyon euroluk ayrılık! Kimse beklemiyordu: Sözleşmesi feshedilen yıldız futbolcuya servet ödenecek

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Danimarkalı savunma oyuncusu Anders Trondsen'in sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu feshettiğini KAP'a bildirdi.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor’da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz ekibi Norveçli futbolcu Anders Trondsen'in sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu feshettiğini KAP'a bildirdi.

Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Anders Trondsen arasındaki 17.08.2020 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 11 (On Bir) taksit halinde 1.252.500 EUR fesih tazminatı ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

2020 yazında Norveç'in Rosenborg takımından 950 bin Euro bonservis bedeli karşılığında bordo-mavili ekibe transfer olan 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Karadeniz ekibinin 38 yıl aradan sonra şampiyonluk hasretine son verdiği geçen sezon 11 maçta forma giymişti. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan tecrübeli futbolcu gösterdiği performans sonucu hayal kırıklığı yaratmıştı.

tro.jpg

ÇAPRAZ BAĞLARI KOPMUŞTU!

Norveç Milli Takım forması da giyen 27 yaşındaki orta sahaya Trabzonspor'a transfer olduktan kısa bir süre sonra çapraz bağ yırtığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalmıştı.

YENİ DURAĞI BELLİ OLDU

Norveçli oyuncunun İsveç ekibi Göteborg'a imza atacağı öne sürüldü.

tro.webp​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN