Trabzonspor'da ayrılık vakti! İki isme daha yol göründü: İstanbulspor'a imza atıyorlar...

Trabzonspor'da ayrılık vakti! İki isme daha yol göründü: İstanbulspor'a imza atıyorlar...

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da Kouassi ve Yusuf Erdoğan'ın ardından takımdan ayrılacak iki isim daha belli oldu. Bordo-mavili ekip, bu sezon forma şansı bulamayan iki isimle yolları ayırmak üzere.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, bu sezon forma şansı bulamayan iki isimle yolları ayırmak üzere. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Abdullah Avcı'nın gözüne giremeyen iki isim kümede kalma mücadelesi veren İstanbulspor'a imza atıyor.

Başakşehir, Ümraniyespor ve İstanbulspor'u mağlup ederek galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Şampiyonluk yarışında beklentilerin altında kalan bordo-mavili ekipte Kouassi ve Yusuf Erdoğan'ın ardından takımdan ayrılacak iki isim daha belli oldu.

İSTANBULSPOR'A KİRALANIYORLAR

Fırtına, sezon başında 600 bin euro karşılığında Fas ekibi FUS Rabat'tan transfer edilen ve bu sezon sadece 50 dakika forma şansı bulabilen 21 yaşındaki Faslı yetenek Montasser Lahtimi ile geçen sezon kış transfer döneminde Bursaspor'dan 460 bin euro karşılığında transfer edilen ancak kadroya katıldığı günden bu yana herhangi bir maçta forma şansı bulamayan Kerem Şen ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da Lahtimi'nin gözü formada

Bordo-mavili ekibin her iki futbolcuyu da başarılı teknik adam Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor'a kiralayacağı iddia edildi.

Kerem Şen: Süre buldukça elimden gelenin en iyisini yapacağım - Haberlobi - Trabzon, Trabzonspor, son dakika haberler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN