Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı: Beşiktaş'ın yıldızı bordo-mavili ekibe imzayı atıyor

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı: Beşiktaş'ın yıldızı bordo-mavili ekibe imzayı atıyor

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, transfer çalışmalarında gaza bastı. Geçen sezon başında Dorukhan Toköz'ü bedelsiz olarak Beşiktaş'tan kadrosuna katan Karadeniz temsilcisinin İstanbul ekibinden bir başka futbolcuyu daha transfer etmek üzere olduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşarak taraftarlarına unutulmaz bir sezon yaşatan Trabzonspor, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezon çalışmalarını Trabzon'da sürdürüyor.

Bir yandan yeni sezon çalışmalarına devam eden bordo-mavili ekip bir yandan da 58 yaşındaki teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Larsen, Doğucan Haspolat, Eren Elmalı ve Stefano Denswill transferleri ile transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan bordo-mavili ekip gözünü Beşiktaş'ın yıldızına dikti.

Geçen sezon başında siyah-beyazlı ekipten bedelsiz olarak Dorukhan Toköz'ü kadrosuna katan Karadeniz temsilcisi bu kez de Güven Yalçın'a imza attırmak üzere.

g.jpgGüven Yalçın

Fırtına, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Güven Yalçın ile son bir görüşme daha yapacak. Bu görüşme sonrasında 23 yaşındaki forvetin bordo-mavili ekibe imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN