Trabzonspor'un Yunan yıldızlarından anlamlı paylaşım: Türk kardeşlerimle çok mutluyum

Trabzonspor'un Yunan yıldızlarından anlamlı paylaşım: Türk kardeşlerimle çok mutluyum

Şampiyon Trabzonspor'un yıldız futbolcuları Anastasios Bakasetas, Manolis Siopis, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür, Türk ve Yunanistan bayrakları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Siopis fotoğraf hakkında "Bu resimle sporun insanları bir araya getirdiğini göstermek istiyorum. Türk halkının sonsuz sevgisini kazandım. Herhangi bir farkımız yok, nefretin, bölünmenin, düşmanlığın olmadığı daha güzel günleri umut ediyorum" açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'un yıldız isimleri anlamlı paylaşımlara imza attı.

Trabzonsporlu futbolcular Anastasios Bakasetas, Manolis Siopis, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür, Türk ve Yunanistan bayrakları ile hatıra fotoğrafı çektirerek fotoğrafları sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaştı.

Şenol Güneş Stadyumu'ndaki şampiyonluk kutlamalarına Yunanistan bayrağı ile sahneye çıkmaları sonrasında bazı kesimlerce eleştirilen Bakasetas ve Siopis, sporun ayrıştırıcı değil, birleştirici bir unsur olması gerektiğini belirtti.

BAKASETAS: TÜRK ARKADAŞLARIMLA BU UNVANI KUTLAMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Fotoğrafı sosyal medya hesabı aracılığıyla İngilizce açıklamayla paylaşan Bakasetas paylaşımda, futbolun her kesimden insanı birleştirdiğini vurgulayarak, "Özellikle de binlerce insanın anlamsız bir savaştan muzdarip olduğu bu zor zamanlarda. Türk insanından bolca sevgi görecek kadar şanslıyım. İlk günden beri beni çok iyi karşıladınız ve sevginizi ifade etmekten asla vazgeçmediniz. Türk arkadaşlarımla bu unvanı kutlamaktan gurur duyuyorum." dedi.

SİOPİS:TÜRK KARDEŞLERİMLE BU KUPAYI KUTLADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Aynı fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Siopis ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Savaş, çatışma ve ırkçılık zamanlarında yaşıyoruz. Bu resimle sporun insanları bir araya getirdiğini göstermek istiyorum. Üç yıldır Türkiye'de yaşıyorum ve Türk halkının sonsuz sevgisini kazandım. Herhangi bir farkımız yok, nefretin, bölünmenin, düşmanlığın olmadığı daha güzel günleri umut ediyorum. Hepimiz insanız ve hayata sevgi ve tebessümle devam etmeliyiz. Türk kardeşlerimle bu kupayı kutladığım için çok mutluyum!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN