Trabzonspor 3 transfer birden yaptı

Trabzonspor 3 transfer birden yaptı

Süper Toto Süper Lig'de oynanan 23 hafta sonunda 54 puanla zirvede yer alan Trabzonspor şampiyonluk için gereken kadro derinliği için peş peşe imzaları attırmaya devam ediyor. Bordo Mavili ekip Bursaspor'dan Batuhan, Taha ve Kerem ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Kulübü, Bursaspor'dan Batuhan Kör, Taha Altınkardeş ve Kerem Şen'i 4,5 yıllığına renklerine bağladı. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuların her birine 2021-22 sezonunun ikinci yarısı için 1,5 milyon TL, 2022-23 sezonu için ise 3 milyon TL ödenecek. Sonraki sezonlarda ise bir önceki sezonda aldığı ücrete tüketici-üretici fiyat endeksinin yarısı kadar ücret artışı uygulanacak.

trabzonsporda-3-genc-transferin-detaylari-aciklandi-4702-dhaphoto4.jpg

MENAJERLERE YÜZDE 10

Genç futbolcuların menajerlerine de ayrıca, sözleşmelerinin devam etmesi şartına bağlı olarak oyunculara ödenecek yıllık ücretin yüzde 10'u kadar ödeme yapılacak. Ayrıca genç yeteneklerin kulübü Bursaspor'a da taksitler halinde 29 milyon TL bonservis ve şarta bağlı prim olarak 3 milyon TL ödeme gerçekleştirilecek.

trabzonsporda-3-genc-transferin-detaylari-aciklandi-4702-dhaphoto6.jpg

GENÇLER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Sözleşme imzalamak için kente gelen Trabzonspor'un genç transferleri Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş sağlık kontrolünden geçti. Kontrolde eko ve efor testine tabi tutulan futbolculara çeşitli tahlillerin yanı sıra kardiyoloji, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, ortopedi ve dahiliye taramaları yapıldı.

trabzonsporda-3-genc-transferin-detaylari-aciklandi-4702-dhaphoto5.jpg

8 TRANSFER BİTTİ

Şampiyonluk yarışında zirvenin sahibi Trabzonspor, 2021-2022 sezonunun ikinci devresinde şu ana kadar Jean Evrard Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz, Yusuf Erdoğan, Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş olmak üzere 8 transferi bitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN