Tuğba Taşçı kimdir? Galatasaray parasını ödemedi mi?

Tuğba Taşçı kimdir? Galatasaray parasını ödemedi mi?

Tuğba Taşçı kimdir? Kaç yaşında, nereli? Tuğba Taşçı'nın parasının Galatasaray tarafından ödenmediği iddiası spor gündemine bomba gibi düştü. Tuğba Taşçı'nın eşi Jordan Theodore, Galatasaray kulübünün hala eşinin maaşını ödemediğini söyledi. Bu haber üzerine Tuğba Taşçı'nın hayatı ne iş yaptığı merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Taşçı ile ilgili her şey...

Tuğba Taşçı kimdir? Taşçı ne iş yapar, nerelidir? Kaç yaşında? Eşi  Jordan Theodore Galatasaray'ın Tuğba Taşçı'nın parasını ödemediğini iddia etti. Galatasaray Kadın Basketbol takımı oyuncusu Tuğba Taşçı'nın eşi Jordan Theodore'dan şaşırtan iddia. Theodore Galatasaray kulübünün hala eşinin maaşını ödemediğini söyledi.

TUĞBA TAŞÇI İÇİN EŞİ NE DEDİ? 

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Eurocup'ta şampiyon olurken, o takımda forma giyen Tuğba Taşçı'nın eşi olan Jordan Theodore, kendisine ait sosyal medya hesabından gündem yaratan bir açıklamada bulundu.

Sarı kırmızılı taraftarlardan Galatasaray'a gelmesi konusunda çok sayıda mesaj aldığını söyleyen Jordan Theodore, ""Galatasaray taraftarları, Galatasaray'a gelmem konusunda bana mesaj atıyor. Bana gösterilen sevgi için teşekkür ederim ama Avrupa şampiyonu olduktan sonra hala karımın maaşını ödemeyen bir kulübe neden gideyim?" ifadelerini kullandı.

18-11/05/tugba-tasci-kimdir.jpg

TUĞBA TAŞÇI KİMDİR?

Tuğba Taşçı, (d. 19 Ağustos 1984, Fatih, İstanbul), profesyonel kadın basketbolcudur. Şutör gard pozisyonunda görev almaktadır. 2012 yılında Beşiktaş'tan Kayseri Kaski takımına transfer olan Tuğba, bu takımla EuroCup Kadınlar turnuvasında final oynamış ancak finalde Rus takımı Dinamo Moskva'ya kaybederek kupayı 2. olarak noktalamışlardır. 2013-14 sezonu başında daha önce 2008-2012 yılları arasında formasını giydiği Beşiktaş'a transfer olmuştur. 2015-2016 sezonunu Mersin Büyükşehir Belediyesi formasıyla ligde yarı final mücadelesi oynama başarısı göstererek tamamladı. 2016-2017 sezonunda Canik Belediyespor ile anlaştı. 2017'de Galatasaray'a transfer oldu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN