Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen: Çok büyük bir gurur yaşıyorum

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen: Çok büyük bir gurur yaşıyorum

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 4 milli sporcu, 7 disiplinde birden finale çıkarak tarihi bir başarı elde etti. Bunun gurur verici olduğunu belirten Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen, sporcuların bugüne kadar başardıklarıyla milletin yüzünü güldürdüğünü vurguladı.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 4 milli sporcu 7 disiplinde finale yükseldi. Bunun grurunu yaşadığını belirten Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

suat-celen.jpg
Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen

Çelen açıklamasında Tarihimizde olimpiyatlarda finalimiz yokken bir günde yedi final hakkı elde ettik. Çok büyük bir gurur yaşıyorum. Sporcularımız bugüne kadar başardıklarıyla milletimizin yüzünü güldürdü, finallerde sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Tokyo 2020'de mücadele eden milli cimnastikçiler Adem Asil, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak, 7 disiplinde birden finale çıkarak tarihi bir başarı elde etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN