Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu yeni başkanı Oğuz Aydın oldu

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu yeni başkanı Oğuz Aydın oldu

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkanlık seçimini Oğuz Aydın kazandı. 116 delegenin katıldığı genel kurulda Oğuz Aydın, 58 oy alırken diğer aday Şahin Özen ise 55 oyda kaldı. Bu sonuçla, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun yeni başkanı Oğuz Aydın oldu

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Oğuz Aydın, su altı branşını göl ve havuzların olduğu tüm şehirlere yaymak istediğini söyledi.

Aydın, bilgi ve tecrübelerini su altı camiası için kullanmak istediğini belirterek, "Ben değil biz diyerek görev yapacağımız, şeffaflığın, adaletin, yüksek katılımcılığın, başarının ve buna benzer birçok güzelliğin, değerin yeniden yeşereceği, şekilleneceği yeni bir dönem bizleri bekliyor. 'Makamlar insanlara değil, insanlar makamlara şeref kazandırır' sözünden hareketle görev yapmak kısmet olduğunda ben ve çalışma arkadaşlarım sürekli ne yapabiliriz, yaptığımız işleri ve çalışmaları nasıl güçlendirebiliriz bunun bilincinde olacağız." ifadelerini kullandı.

Halihazırda sistemin kendi kendine yaptığı işleri yapmanın marifet olmadığını savunan Aydın, şunları kaydetti:

Bizim sadece rutin prosedürleri yerine getirip kenara çekilmek gibi bir lüksümüz yok. Biz 4 mevsim ürün elde edilene kadar, başarılı çıkıp, sürdürülebilir hale gelene kadar sahada çalışmaya devam edeceğiz. Sözde değil özde bir anlayışla, her konuda ortak bir akılla federasyonumuzu yöneteceğiz. Federasyonumuz çatısı altında yer alan tüm branşların aktif ve katılımcı olduğu bir yapı inşa edeceğiz.

Güzel ülkemizin 7 bölgesinde faaliyetlerin icra edilebilmesi için temsilcilikler oluşturacak, kurumlarımızı, il temsilciliklerimizi 365 gün esasına göre aktif bir şekilde çalıştıracağız.

Kuracağımız bölge ofislerimizle kulüplerimiz ve federasyonumuz arasında güçlü bir iletişim bağı kuracağız.

Güçlü bir ödül yönetmeliğini hayata geçirecek, kulüplerimizi ve sporcularımızı bu şekilde onore edeceğiz. Sponsorluk anlaşmaları ile faaliyet takvimimizde yer alan tüm organizasyonları zamanında yapacağız. Tüm faaliyetleri sporcularımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak icra edeceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN