Koronavirüse yakalanan tenisçi sosyal medya hesabından duyurdu: 250'inci kez pozitifim

Koronavirüse yakalanan tenisçi sosyal medya hesabından duyurdu: 250'inci kez pozitifim

Turnuva öncesi koronavirüse yakalanan Fransız tenisçi Benoit Paire, sosyal medya hesabından yaptığı küfürlü paylaşımında "Benim adım Benoit Paire. 250. kez Covid testim pozitif çıktı!! Dürüst olmak gerekirse artık bu 'b.kla' uğraşamam. Covid yüzünden burnum aktı. Dünyanın öbür ucunda bir otel odasında geçirdiğim tüm bu karantina yüzünden zihnen iyi hissetmiyorum" dedi.

Avustralya Açık öncesinde koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Fransız tenisçi Benoit Paire, sosyal medyadan küfürlü mesaj paylaştı. Daha önce iki büyük turnuva öncesinde de koronavirüse yakalanan Paire, Instagram'da "Benim adım Benoit Paire. 250. kez Covid testim pozitif çıktı!! Dürüst olmak gerekirse artık bu 'b.kla' uğraşamam. Covid yüzünden burnum aktı. Dünyanın öbür ucunda bir otel odasında geçirdiğim tüm bu karantina yüzünden zihnen iyi hissetmiyorum" şeklinde yazdı.

Euronews'ta yer alan habere göre; aşılarının tam olduğunu belirten ünlü tenisçi, "Geçen yıl zordu ve bu yıl da aynı şekilde başlıyor" diye konuştu.

32 yaşındaki tenisçinin 22 Ocak'ta başlayacak Avustralya Açık'a katılıp katılmayacağına karantina süresinin sonunda karar verilecek.

KORTTA TÜKÜRDÜĞÜ İÇİN TOKYO OLİMPİYATLARI'NA GİDEMEMİŞTİ

Paire, 2020'deki ABD Açık'taki ilk maçından birkaç gün önce koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra turnuvadan çıkarıldı. Melbourne uçuşunda bir kişinin koronavirüs pozitif olduğunun anlaşılması sonrası da Avustralya Açık'tan önce 14 günlük zorunlu karantinada kaldı.

'Agresif davranışlarıyla' bilinen tenisçi ilk turda elenince, turnuvayı 'b.k' olarak nitelendirdi. Paire, sahada tükürmek ve diğer kabahatleri nedeniyle Fransa'yı Tokyo Olimpiyatları'nda temsil etmesi yasaklanmıştı.

Geçtiğimiz hafta Rafael Nadal ve Rus Andrey Rublev'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Roger Federer ve Stan Wawrinka da Avustralya Açık'a sakatlıkları nedeniyle katılmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN