Ünvan maçına Türk Sporcu Ömer Solmaz damgası

Ünvan maçına Türk Sporcu Ömer Solmaz damgası

MMA GMC 18 turnuvası unvan mücadelesinde Türk sporcu Ömer Solmaz, Alman rakibini dövmeyi bırakmayınca olaylar büyüdü. Kavgaya katılan taraflar sakinleştikten sonra hakem, Solmaz'ı şampiyon ilan etti.

Almanya'nın Hamburg kentindeki MMA GMC 18 turnuvasında Alman Felix Schiffart ile Türk sporcu Ömer Solmaz arasındaki unvan maçı, rakip takımların katıldığı ve hakemin darp edildiği kavgayla sonuçlandı.

Olayla ilgili görüntüler turnuvanın Youtube'daki resmi sayfasında yayınlandı.

HAVLU ATMASINA RAĞMEN DÖVMEYİ BIRAKMADI

Dördüncü raundun sonunda inisiyatifi ele geçiren Solmaz, köşede yerde yatan Schiffart'a vurmaya başladı. Rakip takım maçın durdurulması için ringe havlu attı, ancak Solmaz rakibine vurmaya devam etti.

19-02/09/screenshot_1.png

Bu sırada her iki takımın üyeleri ringe girmeye başladı. Hakem müdahale etmeye çalışsa da çıkan kitlesel kavgaya engel olamadı.

SOLMAZ ŞAMPİYON OLDU

Kavga sırasında ringde yaklaşık 30 kişi vardı. Kavgaya katılan taraflar sakinleştikten sonra hakem, Solmaz'ı şampiyon ilan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN