Valbuena, Olympiakos yolunda

Valbuena, Olympiakos yolunda

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mathieu Valbuena, Yunan ekibi Olympiakosla anlaşmak üzere. Kulübün sahibi Marinakis, "Valbuena'nın Olympiakos'a çok faydası olacak. Anlaşma şu anda çok yakın." ifadelerini kullandı.

Takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Fransız futbolcu Mathieu Valbuena'nın Olympiakos'a transfer olacağı Yunan medyasında dile getiriliyordu. Kulübün 51 yaşındaki sahibi Evangelos Marinakis ise konuyla ilgili olarak medyaya ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Marinakis, "Mathieu Valbuena, Olympiakos'a gelecek mi?" sorusuna "Olympiakos için Avrupa'da iyi işler yapmak ve şampiyon olmak çok önemli. Transferi duyurduğumuzda aldığımız oyuncunun kim olduğunu öğreneceksiniz. Valbuena'nın Olympiakos'a çok faydası olacak. Anlaşma şu anda çok yakın" ifadelerini kullanarak Fransız yıldıza ilgilerini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN