Van Persie'den Fenerbahçe itirafı

Van Persie'den Fenerbahçe itirafı

2015-16 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan ancak yaşadığı kronik sakatlık nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen yıldız golcü Van Persie, sarı-lacivertli kulübe transferi hakkında itirafta bulundu.

Hollandalı futbolcu Robin van Persie, Fenerbahçe'ye geliş sürecini anlattığı röportajında, "Belki de Fenerbahçe'ye gitmemeliydim" dedi.

"BELKİ DE FENERBAHÇE'YE GİTMEMELİYDİM"

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Manchester United'da forma şansı bulma ihtimalinin az olmasından ötürü bu kararı aldığından bahsederken, "Manchester United ile 1 yıllık daha sözleşmem vardı, belki Fenerbahçe'ye gitmemeliydim ve 1 yıl daha kalmalıydım. Ancak Van Gaal amacını bana açıkça deklare etmişti. Takımda kalıp savaş vermeye devam edecek olsam bile bu dürüst bir rekabet olacak mıydı? Bunları düşünerek yoluma gitmeye karar verdim" dedi.

87 MAÇTA 36 GOL KAYDETTİ

2015'te geldiği Fenerbahçe'de 3 yıl boyunca top koşturan Robin van Persie, 87 maçta 36 gol ve 7 asistlik performans gösterdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN