Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-0 ile geçen Fenerbahçe şampiyon oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-0 ile geçen Fenerbahçe şampiyon oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 3. maçında Galatasaray'ı 3 - 0 yenerek, seriyi 3 - 0'a getiren Fenerbahçe şampiyon oldu.

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off finalinin üçüncü maçında Galatasaray'ı 3-0 yenen Fenerbahçe, seriyi de 3-0 kazanarak, 2016-2017 sezonunun şampiyonu oldu.

Sarı lacivertliler, Galatasaray'ı 20-25, 18-25 ve 23-25'lik setler sonucunda 3-0 yenip, seriyi de 3-0 yaparak 5. şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe, sezonu Kupa Voley ve lig şampiyonluklarıyla tamamladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın ardından uzun süre "yönetim istifa" şeklinde bağırdılar.

KUPAYI KALDIRDI

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 2016-2017 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe, kupasını aldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan play-off finalinin üçüncü maçında Galatasaray'ı 3-0 yenerek seriyi 3-0 kazanan Fenerbahçe, müsabakanın ardından düzenlenen törenle kupasına kavuştu.

Sarı-lacivertli takıma, şampiyonluk kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Vestel Ticaret AŞ Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ergün Güler verdi.

Törende büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe'nin teknik heyet ve oyuncuları, şampiyonluğu birbirlerine sarılarak kutladı.

Sezonu ikinci kapatan Galatasaray'ın madalyalarını ise TVF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar takdim etti.

İKİ TAKIM POZ VERDİ

Törende Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncular, kupayla poz verdi.

17-05/02/1-1493748664.jpg

Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncuların kupayla kameraların karşısına geçmesi güzel bir görüntü oluşturdu.

MVP NATALIA

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde play-off finalinin en değerli oyuncusu (MVP), şampiyon Fenerbahçe'den Natalia Zilio Pereira oldu.

Finalin en iyi libero ödülünü Galatasaray'dan Nihan Güneyligil, en iyi smaçör ödülünü Galatasaray'dan Seda Aslanyürek, en iyi pasör ödülünü Galatasaray'dan Gamze Alikaya, en iyi orta oyuncu ödülünü de Fenerbahçe'den Eda Erdem Dündar aldı.

Törende Vestel Özel Ödülü ise Fenerbahçe'den Dicle Nur Babat'a verildi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol kariyerini sonlandıran Galatasaraylı oyuncu Nihan Güneyligil'e bir plaket takdim etti.

MAÇIN KARNESİ

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Nurper Özbar, Ebru Ayata

Galatasaray: Seda Aslanyürek, Aslı Kalaç, Centoni, Leys, Jack, Gamze Alikaya (Nihan Güneyligil, Ruseva, Güldeniz Önal, Ada Germen, Nursevil Aydınlar)

Fenerbahçe: Eda Erdem Dündar, Tomkom, Natalia, Dicle Nur Babat, Polen Uslupehlivan, Kim (Melis Yılmaz, Merve Dalbeler, Ezgi Dilik, Balkestein)

Setler: 20-25, 18-25, 23-25

Süre: 87 dakika (27, 27, 33)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN