Victor Ruiz Beşiktaş'a mı transfer oldu? Villarreal ile anlaşma sağlandı

Victor Ruiz Beşiktaş'a mı transfer oldu? Villarreal ile anlaşma sağlandı

Victor Ruiz Beşiktaş'a mı transfer oldu? Villarreal ile anlaşma sağlandı. Ruiz salı günü Türkiye'ye gelecek. Viktor Ruiz 3 yıllığına Beşiktaş'ta oynayacak. İşte transferin detayları...

Victor Ruiz Beşiktaş'a mı transfer oldu? Beşiktaş stoper bölgesi için Villarreal'den Victor Ruiz'i takıma transfer etti. 3 yıllığına kiralanan 30 yaşındaki İspanyol oyuncu Ruiz, bonservisiyle birlikte transfer edilmiş oldu. Viktor Ruiz salı günü Türkiye'ye gelecek ve sağlık kontrollerinden sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş daha önce Brezilyalı futbolcu Vitor Hugo ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamamıştı. 

GEÇTİĞİMİZ YIL 33 MAÇTA OYNADI

Ruiz'in değeri Transfermarkt verilerine göre geçen sene 14 milyon euroya kadar çıkarken, güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.  

Victor Ruiz geçtiğimiz yıl Villareal formasıyla 10'u Avrupa Ligi olmak üzere toplam 33 maçta oynadı.

VICTOR RUIZ KİMDİR?

Kariyerine Espanyol'un altyapısında başlayan Victor Ruiz, 2011 yılında 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ile İtalyan ekibi Napoli'ye transfer olmuştu. Buradan 6 ay sonra Valencia'ya geçen İspanyol stoper, 2014'te kiralandığı Villarreal'e 2015'te bonservisiyle birlikte gitti. 4 sezondur Villarreal'de forma giyen Ruiz, geride bıraktığımız sezon 33 maçta oynamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN