Vincent Aboubakar Beşiktaş'a mı transfer edildi?

Vincent Aboubakar Beşiktaş'a mı transfer edildi?

Vincent Aboubakar Beşiktaş'a mı transfer edildi? İmzaların atılmasının an meselesi olduğu ifade ediliyor. Daha önce 2016-2017'de Beşiktaş'ta oynayan Aboubakar'ın yeniden transferi için çalışmalar sürüyor.

Beşiktaş hücum hattı için Vincent Aboubakar'ı yeniden kadroya katmayı planlıyor. Porto'nun gözden çıkardığı Kamerunlu futbolcu Aboubakar ile yapılan görüşmeler olumlu ilerliyor. Transfer için imzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor.

2016-2017 YILLARINDA BEŞİKTAŞ'TAYDI

Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta 2016-2017 sezonunda kiralık olarak yer almıştı. Kötü geçirdiği ilk yarının ardından ligin ikinci yarısına damga vuran Aboubakar, üst üste ikinci şampiyonluğun kazanılmasında büyük rol oynamıştı.

Aboubakar'ın santrfor bölgesinin yanı sıra kanatta da görev alması, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transfere onay vermesindeki etkenlerden biri oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN