Vincenzo Montella: Süper Lig'in kalitesi çok yükseldi

Vincenzo Montella: Süper Lig'in kalitesi çok yükseldi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ligin kalitesinin arttığını belirten Montella bu duruma sevindiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in geçtiğimiz sezondan bu yana en flaş ekiplerinden biri olan Adana Demirspor'da İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'da her geçen hafta beğeni toplamaya devam ediyor.

Bu hafta oynayacakları Gaziantep FK karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Adana ekibinde son antrenmanın ardından İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Montella ADS

MONTELLA'DAN SÜPER LİG SÖZLERİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbette ;

' Süper Lig'de rekabet seviyesinin her geçen hafta daha da yükseldiğini söyleyebilirim. Bu durumu oldukça pozitif buluyorum. Konyaspor ben geldiğimden biri iki senedir çok iyi bir performans sergiliyor. Böyle de devam ediyorlar. Yine aynı şekilde Medipol Başakşehir'de oldukça oturmuş bir takım, ligde sonuna kadar rekabet içinde olacaktır. Daha yüksek seviyelerde müsabakalar oynuyor olmak tüm takımları mutlu edecektir. Ligde iki hafta üst üste deplasmanda oynayacağız. Yapmak istediklerimizi, aynı enerjimizle bu maçlarda sahaya yansıtmalıyız. ' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN