Vincenzo Montella: Türk halkından özür dilerim

Vincenzo Montella: Türk halkından özür dilerim

Adana Demirspor'un başarılı teknik patronu Vincenzo Montella, verdiği röportajda Türkiye'de çok mutlu olduğunu ve Türkçe konuşamadığı için Türk halkından özür diledi. İşte neşeli karakteriyle dikkatleri üzerine çeken tecrübeli çalıştırıcıdan çarpıcı açıklamalar...

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, SABAH'a samimi açıklamalarda bulundu. Türkçe konuşamadığı için mutsuz olduğunu söyleyen Vincenzo Montella, Türk halkından da özür diledi.

"TÜRKLERDEN ÖZÜR DİLERİM"

"Türkiye'de çok mutluyum ve en büyük hayal kırıklığım şu ana kadar hala Türkçe öğrenememek. Türk halkından bu konuda gerçekten özür diliyorum. Konuşmayı çok isterdim ama şunu da eklemem lazım. Çok yetenekli bir tercümana sahip olduğum için öğrenme konusunda motivasyonumu yitiriyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN