West Ham forması giyen Arthur Masuaku Süper Lig'e geliyor. Beşiktaş Masuaku'yu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor

West Ham forması giyen Arthur Masuaku Süper Lig'e geliyor. Beşiktaş Masuaku'yu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor

Yeni sezon öncesinde Rıdvan Yılmaz'ın takımdan ayrılmasıyla birlikte oluşan boşluğu doldurmak isteyen Beşiktaş yönetimi West Hamlı Arthur Masuaku'yu kiralamak için girişimlerini hızlandırdı.

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezonda geçen sezon yaşanan başarısızlığı unutturmak isteyen Beşiktaş, şampiyonluk yaşamak istiyor.

Teknik Direktör Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı arasında gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında takıma son olarak bir sol bek takviyesi yapma yönünde karar alan siyah beyazlılarda çalışmalar başlamıştı.

Rıdvan Yılmaz'ın İskoç ekibi Rangers'a transfer olmasının ardından sol bek rotasyonundaki tek futbolcusu Umut Meraş kalan Beşiktaş'ta Valerien Ismael mutlaka bir transfer yapılması yönünde yönetime rapor verdi.

Rıdvan Yılmaz2ın boşluğunu doldurmak istiyorlar

Beşiktaş yönetimi ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı arasında gerçekleştirilen görüşmelerde sol bek transferi için ortaya çıkan en kuvvetli aday West Ham United forması giyen 28 yaşındaki Arthur Masuaku olduğu öğrenildi.

Arthur Masuaku Beşiktaş'a transfer olacak mı?

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham'da forma giyen Arthur Masuaku'yu önümüzdeki sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Beşiktaş yönetimi gerçekleştirdiği görüşmelerde büyük bir aşama kaydetti.

Tek problem opsiyon!

West Ham ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerde Arthur Masuaku'nun kiralık olarak transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı. İki kulüp arasındaki görüşmelerde şu ana kadar tek problemin 28 yaşındaki futbolcunu satın alma opsiyonu olduğu öğrenildi.

Transfer için geri sayıma geçildi

Ayrıca Arthur Masuaku ile de görüşen siyah beyazlılar oyuncuyu Türkiye'de forma giyme konusunda ikna etmeyi de başardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in de Arthur Masuaku transferine onay verdiği öğrenilirken, yıldız futbolcunun transferinin önümüzdeki hafta içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN