WinWin kura çekilişi sonuçlandı! İşte WinWin ev araba kazananlar listesi

WinWin kura çekilişi sonuçlandı! İşte WinWin ev araba kazananlar listesi

Türkiye genelinde iki gün içerisinde 123 bin forma satışı yapılmış, 950 bin SMS atılmıştı. Fenerbahçe WinWin kampanyasının son bulmasının arkasından kampanya kapsamında çekiliş karşılığı ödül kazananlar kamuoyuyla paylaşıldı. WinWin kampanyasında kazananlar listesi karar.com’da yer alıyor…

2019 WinWin çekiliş sonuçları nihayet açıklandı. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç'un öncülüğünde başlatılan kampanyaya desteklerin oranı ciddi rakamlara ulaşmıştı. Fener Ol kampanyasına TV8’in patronu Acun Ilıcalı, kendi kanalı ve FB TV ortak yayınında WinWin kampanyası isminde yayınlar yapmıştı. İşteFenerbahçe Win Win kampanyası kapsamında dağıttığı ev, araba ve diğer ödülleri kazananların listesi…

WİNWİN KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Fenerbahçe’nin WinWin kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği çekiliş sonucunda deneyim ödülleri, ev, araba ve seyahat gibi birçok ödül hak sahibine paylaşılacak. kombine biletten takımla birlikte deplasmana gitmeye, Zeljko Obradovic ile yemekten imzalı Alex de Souza formasına, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde maç yapma fırsatı gibi birçok ödül, yapılan çekilişlerin ardından sahiplerini buldu.

WİNWİN DENEYİM ÖDÜLLERİ KAZANAN LİSTESİ

‘Fenerbahçe WinWin’ kampanyasının son bulmasının ardından kampanya kapsamında çekiliş karşılığı deneyim ödülleri kazanan isimler de paylaşıldı. imzalı Alex de Souza forması, Zeljko Obradovic ile yemek, takımla birlikte deplasmana gitme, kombine bilet, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde maç yapma fırsatı ve bunlar gibi birçok ödül, gerçekleşen çekilişlerin ardından sahiplerin iletilecek.

19-07/12/ol-8qhm_cover.jpg

ÇEKİLİŞ SONUCU NEREDEN ÖĞRENİLİYOR?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından alınan 09.05.2019 tarih ve 24951361-255.01.02-E4504 Sayılı izni ile Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği’nin WinWin kampanyasına 1066944 iştirakçı katıldı. 23 Haziran 2019 tarihinde yapılan çekilişte deneyim ödüllerini kazanan asil ve yedek talihliler belli oldu. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 14. Temmuz 2019, yedek talihlilerin en geç 29 Temmuz 2019 tarihine kadar 0212 356 74 25 faks numarasına nüfus cüzdan fotokopilerini göndererek başvurmaları ve gerekli evrakları, Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad. No:16/1 K:8 Zincirlikuyu/İstanbul adresine kargo ile göndermeleri gerekmektedir.

DENEYİM ÖDÜLÜNÜ KAZANANLAR
EV, ARABA VE SEYAHAT ÖDÜLÜNÜ KAZANANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN