Yetenekli Arda ne zaman bu hale geldi

Yetenekli Arda ne zaman bu hale geldi

Popçu Berkay’ın burnunu kıran Arda Turan, ardından silahla hastaneye gidip ‘Özür dilerim, istersen sık’ dedi. Turan’ın silahının hastanede ateş aldı. Polis tutanağında olay yerinde mermi çekirdeği bulunduğuna yer verildi. Savcılık soruşturma başlattı, Arda polise 3 saat ifade verdi. Daha önce de benzer olaylarla gündeme gelen ünlü oyuncunun mafya filmlerini aratmayan tavrına tepki yağdı. ‘Yıldızdır ne yapsa yeridir’ mantığının geldiği ibret verici nokta en çarpıcı haliyle gün yüzüne çıktı.

Futbolcu Arda Turan önceki gece bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay’ın burnunu kırdı. Turan’ın ayrıca Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddia edildi. Taciz iddiasını redden Turan, ‘Sinirlendim, kafayı koydum’ dedi. Yaşananların ardından Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin sözlü tacize maruz kaldığını açıkladı. Özlem Şahin, ‘Arda yanıma gelip, kulağıma eğildi. ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım’ dedi. Berkay bunu gördü. Aralarında tartışma çıktı. Eşim bana döndüğü sırada Arda kafa attı’ dedi.

Turan ise olayı şu sözlerle anlattı: “O hanımefendi yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra mekana Berkay geldi. Benim yanıma gelip ‘Kaptan seninle yarın görüşelim mi’ dedi. ‘Tamam Berkay, konuşalım’ dedim. Önce şakalaşıyor sandım. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. Sonra ‘sana ne oluyor’ dedim, kafayı koydum. O ana kadar neden kavga ettiğimizi bile bilmiyordum. Duyduklarım karşısında şoke oldum. Berkay’ın eşiyle aramızda hiçbir sohbet olmadı. Hastaneye silahla gittim. Berkay’a ‘Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık’ dedim. Hastanede ‘bir yanlış anlaşılma olmuş’ dedik.”

HASTANEDE SİLAH PATLADI

Turan’ın kafa attığı Berkay Şahin’in burnu kırıldı. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Şahin özel bir hastaneye gitti. Saatler 05.30’u gösterdiğinde Arda Turan da onların bulunduğu hastaneye giriş yaptı. İddiaya göre ikili arasında tartışma sürerken hastaneye Murat Dalkılıç da geldi. Güvenlik görevlileri, hastaneye gelen kişilerin alkollü olduklarını, ayrıca ünlü futbolcunun belindeki kabarıklığı fark etti ancak Arda Turan onlara hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi. Ne var ki tartışma sırasında silah ateş aldı. Mermi fotokopi makinesinden sekip yere isabet etti. Bunun üzerine Arda Turan hastaneden ayrıldı.

KARAKOLLUK OLDU

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelip inceleme başlatan polislere silahtan çıkan mermi çekirdeği özel güvenlikçiler tarafından teslim edildi. Mermiye el konulurken, güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görüntüler, Arda Turan’ın elinde silah olduğunu ortaya çıkardı. Polis Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verdi. Savcılık, “kasten yaralama ve silahlı tehdit”ten dosya açılması, Arda Turan’ın yakalanması ve tabancanın bulunması talimatını verdi. Ayrıca Berkay, eşi ve Murat Dalkılıç’ın ifadelerinin alınmasını istedi. Özlem Şahin’in ifadesinde cinsel taciz suçlamasında bulunması halinde ayrıca talimat için savcılığa bilgi verilmesi de talep edildi.

İŞTE ARDA'NIN EMNİYETTEKİ İFADESİ

Beşiktaş Araştırma Büro Amirliğinde hakkındaki iddialarla ilgili sorgulanan Arda Turan, ifadesinde, "Ben eğlence mekanına gittim. Burak Yılmaz oradaydı. Birlikte otururken, Berkay yanımıza geldi. Omuzumdan ve yakamdan tutarak beni kendine doğru çekti. Ben de sinirlendim ve ne oluyor diyerek vurdum. Ben Berkay'ın eşini tanımıyorum, kendisiyle herhangi sohbetim olmadı. Benim peşinden tuvalete gittiğim ve koluna dokunduğumu söylüyor. Bu doğru değil, ben tuvalete falan gitmedim. Görüntülerde de tuvalete gitmediğim, taciz etmediğim ortadadır." dedi. 

"BERKAY, 'SORUN YOK' DEDİ" 

Arda Turan ifadesinin devamında, "Berkay'ın gittiği hastaneyi öğrenerek taciz iddiasının doğru olmadığını söylemek için peşinden gittim. Yanına gittiğimde, 'Ben buradayım eğer sözlü taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada ben senden şikayetçi de olmayacağım' dedim ve tabancayı yanına koydum. Berkay da bu sözlerim üzerine, 'Kaptan yok ben seni severim, tamam sorun yok, inanmıyorum.' dedi. 

Berkay böyle söyleyince ben de hastaneden ayrılmak için tabancayı koyduğum yerden alırken tabanca kazayla patladı." dedi. 

Arda Turan'ın polis tarafından el konulan tabancasının da ruhsatlı olduğu bildirildi.

Daha önce de gazetecilere saldırı ve Milli Takım kariyeriyle gündeme gelen Arda'nın durumu ‘Yıldızdır ne yapsa yeridir’ mantığının geldiği ibret verici noktayı gözler önüne serdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN