Yılan hikayesine dönen transfer tamamlandı: Altay Kazım Can'ın yeni takımını açıkladı

Yılan hikayesine dönen transfer tamamlandı: Altay Kazım Can'ın yeni takımını açıkladı

Spor Toto Süper Lig’e veda eden Altay, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren 19 yaşındaki sol bek Kazımcan Karataş'ın yeni takımını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’e veda eden Altay, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren 19 yaşındaki sol bek Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı.

İsmi Beşiktaş, ve son olarak Eyüpspor ile geçen Kazımcan'ın Eyüpspor'a transfer olacağı ve daha sonra Galatasaray'a kiralaancağı iddia edilmişti. Ancak Galatasaray, genç oyuncunun bonservisini aldı.

Siyah- beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“16 Ocak 2003'te İzmir'de dünyaya gelen evladımız Kazımcan Karataş'ın transferi konusunda Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

kazim.jpgKazımcan Karataş

Futbola Altay'ımızda başlayan, Altay Spor Okulları'nda yetişen, ardından altyapımızda her yaş grubundaki takımlarımızda forma giyen, U17- U19 ve U21 Milli Takımı'mızın oyuncusu olan evladımız Kazımcan Karataş'a kulübümüze verdiği tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz.

Yolun açık olsun bizim çocuk…

Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN