Yusuf Demir, Barcelona-Benfica maçında tarihe geçti

Yusuf Demir, Barcelona-Benfica maçında tarihe geçti

Barcelona'nın Türk asıllı Avusturyalı futbolcusu Yusuf Demir, Benfica karşılaşmasında tarih yazdı. Orta saha oyuncusu Yusuf Demir, Lionel Messi'nin ardından Barcelona formasıyla bir Şampiyonlar Ligi maçına ilk 11'de başlayan en genç 2. yabancı oyuncu oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Katalan devi Barcelona, Portekiz ekibi Benfica'yı konuk etti. Sezon başında Avusturya ekibi Rapid Wien'den, Barcelona'nın yolunu tutan Yusuf Demir, Benfica karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Böylece Yusuf Demir, Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin ardından Barcelona formasıyla bir Devler Ligi sınavına ilk 11'de başlayan en genç 2. yabancı oyuncu oldu.

Zorlu karşılaşmada bir şutu direkten dönen Yusuf Demir 68. dakikada yerini Fransız yıldız Ousmane Dembele'ye bıraktı. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN