Zaza Enden kimdir, ne iş yapıyor? Zaza Enden tutuklandı mı? Suçu ne?

Zaza Enden kimdir, ne iş yapıyor? Zaza Enden tutuklandı mı? Suçu ne?

Zaza Enden kimdir, ne iş yapıyor? sorusu Eski Fenerbahçeli sporcu hakkındaki son dakika haberlerinden sonra araştırılmaya başlandı. Peki Zaza Enden tutuklandı mı? Suçu ne? İşte tanınmış sporcu hakkındaki detaylı gelişmelere ve son dakika haberleri...

Bir dönemin başarılı isimlerinden Zaza Enden tutuklandı mı? Enden'in suçu ne? Basketbol camiasının yakından tanıdığı sporcu Zaza Enden hakkındaki mahkeme kararı duyanları şaşırttı. Peki Zaza Enden kimdir, ne iş yapıyor? Neyle suçlanıyor? Enden hakkındaki bilgiler ve son gelişmelerin ayrıntıları bu haberde derlendi.

ZAZA ENDEN NEYLE SUÇLANIYOR? 

Fenerbahçeli eski besketbocu Zaza Enden'den gelen son haberler gündeme bomba gibi düştü. Zaza Enden neyle suçlanıyor? Tutuklandı mı? Zaza Enden kimdir? soruları googlede trend oldu. Basketbolcu Zaza Enden Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM)'nün yürüttüğü bir soruşturma kapsamında 'Suç örgütü üyesi olmaktak' suçlaması ile aranıyordu. Zaza Enden'i gittiği Rize'de yakalayarak gözaltına aldı.

ZAZA ENDEN TUTUKLANDI MI?

Rize'de yakalanan Basketbolcu Zaza Enden pazartesi günü adliyeye sevk edildi. Şüpheli Enden, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

18-10/19/zaza-enden-tutuklandi-mi.jpg

ZAZA ENDEN KİMDİR?

Gürcü asıllı Türk profesyonel basketbolcudur. Zaza Enden 28 Mayıs 1976, Tiflis doğumludur. Zaza aynı zamanda profesyonel güreşçidir. Zaza Erden 2.06 m boyunda ve 115 Kg ağırlığındadır. Tatu lakabı ile bilinir. 1992 yılında Türkiye'ye geldi, burada Türk vatandaşlığı aldı. 2010 yılında, Turkish Power Wrestling'de güreşti.Pek çok kişi adındn dolayı Zaza olduğunu zannetsede ismi Zaza'dır. 

FENERBAHÇE BASKETBOL TAKIM

Fenerbahçe Basketbol, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün basketbol şubesi, profesyonel erkek A takımı. Fenerbahçe maçlarını 13.800 kişilik Ülker Sports Arena'da oynamaktadır. Fenerbahçe, EuroLeague'in 2015-16 sezonunda finale kalma başarısını ve ardından da 2016-17 sezonunda şampiyon olma başarısını gösterip bunu başaran ilk ve tek Türk takımı olmuştur. Dört kez arka arkaya Final Four (2015, 2016, 2017, 2018) katılımı da Türk basketbolunda rekordur.

Ayrıca NBA tarihinin en çok şampiyon olan takımı Boston Celtics'i yenerek bir NBA takımını mağlup eden ilk ve tek Türk takımı Fenerbahçe'dir. Aynı zamanda Brooklyn Nets'i kendi sahasında yenerek, Amerika kıtasında bir NBA takımını yenen ilk ve tek Türk takımı olup, dünya basketbol tarihinde ise bunu başarabilen yalnızca üç takımdan biri olmuştur.

Fenerbahçe tarihi boyunca 12 Türkiye şampiyonluğu (3 kez Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda ve 9 kez Basketbol Süper Ligi'nde), 5 Türkiye Kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 EuroLeague şampiyonluğu kazanma başarısı gösterdi. Takımın koçluğunu 2013 yılından beri Avrupa basketbolunun gelmiş geçmiş en başarılı koçu sayılan Željko Obradović'tir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN